Je možné umístění vypínače 230V v zóně 1 u bazénu?

<< < (3/5) > >>

Vít Rotrekl:
Citace: Miroslav Revús  09.02.2020, 18:25

Prikladam dve fotky. Luxusny bazen a jeho odflaknuty rozvadzac. Cele to stalo vela penazi, preto nechapem, ze setrili na nespravnom mieste - na bezpecnosti a spolahlivosti.

No ten rozvaděč je fakt kráááása.

Jiří Schwarz:
Tohle nepřímo souvisí s jiným aktuálním vláknem na tomto webu.
Proč mi někdo vnucuje větší rozvaděč...
To, co není "vidět",  to pro investora není zajímavé  (zle)

Jan Franěk:
Bingo kluci  ;D

Jen jedna věc. Předpokládám že to nemá ani štítek a tudíž nepůjde o rozvaděč. To jen takové malé rejpnutí  ;)

A ano, je to klasický příklad kdy je podceněna velikost rozvaděče vůči technologii a možným úpravám do budoucna.

PS: Napočítal jsem správně cca 9 různých výrobců v jedné bedně o velikosti cca 36M?
 :-X :-\ :'( ::) ?? 8) :o :( >:(

Miroslav Revús:
Nie, stitok v zmysle poziadaviek 61439-1 nema. Je na nom iba nalepka "ROZVODNA SKRIŇA BAZÉN".

Milan Hudec:
Citace: Jan Franěk  09.02.2020, 20:01

Bingo kluci  ;D

Jen jedna věc. Předpokládám že to nemá ani štítek a tudíž nepůjde o rozvaděč. To jen takové malé rejpnutí  ;)

A ano, je to klasický příklad kdy je podceněna velikost rozvaděče vůči technologii a možným úpravám do budoucna.

PS: Napočítal jsem správně cca 9 různých výrobců v jedné bedně o velikosti cca 36M?
 :-X :-\ :'( ::) ? 8) :o :( >:(

Zde naprosto souhlasím, jedná se o technologii, která si žije svým životem a předem se těžko odhadují pozdější vylepšení a nové vychytávky.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana