Je vhodné uložení PE vodiče uzemnění anténního stožáru v polystyrenu zateplení?

<< < (6/7) > >>

Jan Alin:
Citace: Jakub Pavlík  05.01.2020, 17:28

Zprávu mám "po ruce",  tuíž zde je - 2 strany. Jména a adresy prozatím odstraněny.

Velice stručné a velice nedostatečné. Zkuste RT kontaktovat a dát mu odkaz na tuto diskuzi. Je možné že pak budete mít opravu zdarma a ještě se něco přiučí.

Milan Hudec:
No, ještě štěstí, že se jedná o pásmo se zvýšenou bouřkovou činností, v opačném případě by to odnesl formát jízdenky (dance)

Petr Liskar:
Pozoruhodný závěr oné "výchozí revizní zprávy".

S toto "revizní zprávou" se dají udělat jen dvě věci. Ta lepší varianta je nabídnout ji do pelhřimovského Muzea rekordů a kuriozit jakožto záchodový papír s největší cenou za centimetr čtvereční...

Pavel Horský:
Můžete mi poslat revizní zprávu bez zakrytí údajů na můj email horac@podborany.cz ? 

pegas100:
Dobrý večer vážení diskutující.
Neděláte zde nic jiného než plivete oheň po všech ostatních. Ani jeden jste panu Pavlíkovi neřekli co má na této střeše špatně. Jenom dohady a výplody fantasie co by mohlo být špatně. Ale přeci jenom jednu důležitou věc jsme se zde dozvěděli a to, že pokud by to bylo od Denu tak by to zase až tak špatný nebylo.
Takto provedené instalace jsou na 99% RD a pokud člověk nechce mít ze střechy ježka, tak z mého pohledu je na střeše vše OK.  Co se týče PD tak tam máte zcela pravdu, že projektanti ke stavebnímu povolení dělají špatné plány. Takovéto plány si nakreslí i laik.
Co se týče RZ, tak se pán moc nerozepsal, ale na druhou stranu nikde nepochybil až na pár překlepů.
Onen odkaz na RZ p. Suky je hezká věc, ale i zde by se našli překlepy.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana