Jak a kde hledat elektrické kamarády a spolky?
nihlus:
Po 15 letech v IT jsem si odskočil k revizím ZZ (postupně, nikoliv rychlokvašně, vše je košer, včetně praxe, rodinná záležitost) a rád bych byl schopen, osvědčen i oprávněn činit na zdvihadlech i elektrické revize. Byť mám SPŠE a i vyhl. 50 si průběžně udržuji/upgraduji, elektrikářem jsem vlastně nikdy nebyl, zkrátka mě toto téma začalo zajímat až teď. Na průběžné samostudium jsem zvyklý a mám jej rád, na TIČR se připravím, i kurz na §9 si dám, ale je to málo. Jaká vy elektrikáři udržujete spolčení a mohu snad tímto někoho blízkoplzeňské ho požádat o praktickou a studijní spolupráci nebo je to drzé a trapné a mám raději táhnout zpět k sítím a nelézt vám do zelí?
Miroslav Minařík:
Citace: Vašek D 27.12.2019, 13:40
Po 15 letech v IT jsem si odskočil k revizím ZZ (postupně, nikoliv rychlokvašně, vše je košer, včetně praxe, rodinná záležitost) a rád bych byl schopen, osvědčen i oprávněn činit na zdvihadlech i elektrické revize. Byť mám SPŠE a i vyhl. 50 si průběžně udržuji/upgraduji, elektrikářem jsem vlastně nikdy nebyl, zkrátka mě toto téma začalo zajímat až teď. Na průběžné samostudium jsem zvyklý a mám jej rád, na TIČR se připravím, i kurz na §9 si dám, ale je to málo. Jaká vy elektrikáři udržujete spolčení a mohu snad tímto někoho blízkoplzeňské ho požádat o praktickou a studijní spolupráci nebo je to drzé a trapné a mám raději táhnout zpět k sítím a nelézt vám do zelí?
Když pominu místní úžasnou komunitu, pak v místě bydliště byste mohl mít ještě nějaký cech.
Co se týká Plzně, pak je tam jeden z posledních funkčních cechů na Vejprnické ulici. Elektrotechnic ký cech plzeňského regionu.
Mají jednu www stránku na tamním učilisti, ale adresu si fakt nepamatuji. Marně jim několik roků říkám aby si udělali vlastní doménu.
Vojtěch Běhunčík:
Citace: Miroslav Minařík 27.12.2019, 16:18
... Mají jednu www stránku na tamním učilisti, ale adresu si fakt nepamatuji. Marně jim několik roků říkám aby si udělali vlastní doménu.
Elektrotechnic ký cech Plzeňského regionu
Jiří Schwarz:
To je hezké, že plzeňský cech má nějakou prezentaci na webu, ale pořád je to tak trochu schované pod učilištěm a není úplně jednoduché to najít "na první pokus"
Václav Třetí:
Tady jsou kamarádi a kolegové od kterých se lze hodně naučit.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana