Co se děje na Vánoce 2019 a blížící se rok 2020
Václav Třetí:
Rok s rokem se nám opět sešel a máme zde Vánoce.
Přeji všem kolegům, pracovníkům tohoto portálu i nahodilým návštěvníkům krásné Vánoce plné pohody a dobrot.
Srdečně zdraví Václav 3
Jan Franěk:
Také se přidávám.
Velké všem v dikusích, za cenné rady a příspěvky, které mne naučily něčemu novém. Nebude zde všechny vypisovat, ale mnoha z vás si opravdu velice vážím a smekám před vašimi znalostmi a rozhledem. Za trpělivost přispívajících i za prostor poskytnutý týmem Elektriky, včetně jejich článků a podpory oboru.
Všem vám přeji klidného a veselého ježíška a především pohodu v těchto svátečních dnech. Do nového roku především mnoho štěstí, protože jak jsem byl upozorněn i na Titaniku bylo mnoho zdravých, ale štěstí měla jen část ;D
Ale i tak popřeji i to zdraví a ať máme zase v novém roce mysl čistou, zdravé ruce a plno radosti s rodinami.
Nám pošahancům pro které je elektrotechnik a nejen prací, ale i koníčkem, navíc přeji srozumitelnějš í normy, správné zákazníky a i třeba kousek nového nářadí nejen k práci, ale i ku radosti.
Mějte se všichni elektronauti (dance)
František Šohajda:
I já se přidávám -Krásné vánoce a hodně zdraví v Novém roce...Všem!
I když někdy do sebe "rejpneme" , je to součást života a našeho povolání!
Jiří Schwarz:
Klidně a spokojeně prožijte Vánoce i poslední dny tohoto roku, rozumně ten konec roku oslavte a do Nového roku vykročte pevným krokem, ať ustojíte všechny problémy, na které narazíte...
A ať se nejen tady budeme potkávat dál jako kolegové, přátelé...
David Hruda:
Přátelé, kamarádi, kolegové, přeji vám všem ničím nerušené klidné Vánoce a do Nového roku jen to nej..., zejména zdraví, štěstí a spokojenost.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana