Jak digitalizovat rutinu a nezbláznit se?
Miroslav Minařík:
Citace: David Hruda 16.12.2019, 17:24
To je sice pravda, ale u téměř všech poštou doručovaných písemností je stejně doručení fikcí, takže když ti pošťák nehodí ani to oznámení a ty dopis nevyzvedneš, stejně se to považuje za doručené.
To máš pravdu.
A tak, i když jsem neměl nejmenší chuť se babrat ve státní aplikaci, jsem vsadil na známé heslo "těžko na cvičišti, lehko na bojišti". Pořídil jsem si všechny digitální nástroje, tedy ty, co nám jsou předkládané jako záchrana lidstva a zkouším je uplatňovat v praxi.
Teď například testuji příchozí potvrzení jednoho úřadu s tím, že ho přepošlu tou stejnou datovkou na jiný úřad a budu očekávat, že to budou akceptovat!
Miroslav Minařík:
Už mám na stole čtečku elektronické občanky, ale ještě netuším, zda těch 300+200 Kč budou stát za to.
Kdo elektronickou občanku už používá?
Edit: Tedy po otočení a pohled na štítek výrobce .... no, nevím tedy ...
Tým Elektrika:
R4M: Co ve firemních procesech digitalizovat jako první?
Představa o digitalizaci se různí opravdu ve velikém rozpětí. Nezřídka se setkáváme s digitalizací každého detailu a také naopak pojem digitalizace zůstává někým odložena na pozdější dobu. Pokud se tedy rozhodneme přistoupit k inovačním procesům svého podnikání, kde začneme? Půjdeme jako ovce za stádem? Necháme svou infrastrukturu tak jak je a vrhneme se na sociální sítě? Svým způsobem je totiž taková činnost považovaná za moderní, přínosnou a důležitou. Rozhodně ano, ale nejsou ve vašem byznyse důležitější činnosti?
Zdroj: zde...
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
R4M: Co ve firemních procesech digitalizovat jako první?
David Hruda:
Citace: Miroslav Minařík 18.12.2019, 13:27
Kdo elektronickou občanku už používá?
Tohle mě, Mirku, zajímá, už se to dá nějak použít?
Když jsem se o to před nějakou dobou zajímal, bylo mi řečeno, že snad někdy v budoucnu to k něčemu bude...
Jan Franěk:
Také mne to zajímá. ALe očekával jsem že elektronické udaje v občanském průkazu budou velmi dobře zabezpečena proti snadnému čtení a především proti kopírování či přepisování někým jiným, než je státní úředník. Jinak to vidím jako velký průser
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana