Musí mít autozvedák doplnující pospojování ke konstrukci?

<< < (6/16) > >>

Jiří Schwarz:
Nepřesvědčili jste mě.
Zaměstnavatel nebo provozovatel zařízení by měl vyhledávat rizika a hledat způsob jak je minimalizovat. ..
MPBP a prokazatelné seznámení beru, ale neřeší mi jistou skupinu rizik spojenou s možným přerušením ochranného vodiče pohyblivého napájecího kabelu.
Nebo si někdo myslí že v MPBP může být něco ve smyslu "neustálé kontroly zda není na kovových částech nebezpečné napětí"?

Peter Lovacký:
Citace: Jiří Schwarz  07.12.2019, 11:38

Nepřesvědčili jste mě.
Zaměstnavatel nebo provozovatel zařízení by měl vyhledávat rizika a hledat způsob jak je minimalizovat. ..

To iste, a nielen že by mal, ale podľa môjho aj musí. Samozrejme že zákonnými postupmi.
Aj mňa bude ťažké presvedčiť, že žiak a pracovník majú voči legislatíve to isté postavenie

David Hruda:
Citace: PetoL  07.12.2019, 10:42

To vy musíte vedieť keď chcete používať "paragrafy" o elektrotechnic kej spôsobilosti na deti.

Chcete tvrdit, že praxi na autě na zvedáku vykonávají děti?

Miroš Jan:
Tak takhle to vypadá, když tazatel, neuvedl přesné informace v dotazu.
1.   Jak stará je ta instalace?
2.   Kdy se připojoval ten autozvedák?
3.   Protokol o prostředí říká co?

Pokud tazatel, nedoplní veškeré relevantní informace, je celá diskuze na prd. (zle)

Peter Lovacký:
Citace: David Hruda  07.12.2019, 15:20

Chcete tvrdit, že praxi na autě na zvedáku vykonávají děti?

Deti, žiaci, učni či mladiství, nie je to jedno keď diskutujeme o poučovaní osôb?
Mňa len zarazilo že chcete uplatniť paragrafy z vyhlášky o elektrotechnic kej spôsobilosti na niekoho kto nie je pracovníkom.
Verte, že ja vás určite poučovať nemienim, kľudne si žiakov poučte či oboznámte, a nechajte ich aj podpísať zápisnicu, mne to nevadí. Ale možno že vám lepšie poradia iní chlapi z diskusie, odomňa to berte len jak jednu z poznámok k diskusii. Viac doširoka by som to ďalej zbytočne nerozoberal.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana