Jak jednoduše zjistit, že jsou dvě zásuvky na stejné fázi?
Peter Lovacký:
Nechápem chlapi, jak môžete vážne rozoberať takú somarinku, ale dobre ;)
Citace: Vlado Konrád 07.12.2019, 05:05
Projekt skutkového stavu je niečo úplne iné ako Vy predpokladáte.
Neviem jak vy, ale ja píšem do projektov skutočného vyhotovenia pravdu, a jednu fázu k zásuvke určite neoznačím jak L1/2/3.
Rovnako tak píšem pravdu aj do dokumentácie rozvádzača i do revízií.
A jak vyzerá projekt skutočného vyhotovenia podľa vášho predpokladania, tak to netuším. Rovnako jak netuším, že nech tu napíšem hocčo, tak to podľa vášho bude furt nedobre :D
Citace: Jan Franěk 07.12.2019, 08:41
Ani kdybych měl 100% projekt skutečného provedení, tak bych si nedovolil bez měření tvrdit že tato zásuvka je na stejné fázi jako jiná zásuvka.
Ja o teórii a vy o praxi. No ale to už potom nedebatujeme spolu a o jednom, ale už každý sám o svojom ;). Verte mi, že ja proti vašim postupom v praxi vôbec nič nemám :)
Vlado Konrád:
Citace: PetoL 07.12.2019, 10:06
Nechápem chlapi, jak môžete vážne rozoberať takú somarinku, ale dobre ;)Neviem jak vy, ale ja píšem do projektov skutočného vyhotovenia pravdu, a jednu fázu k zásuvke určite neoznačím jak L1/2/3.
Rovnako tak píšem pravdu aj do dokumentácie rozvádzača i do revízií.
A jak vyzerá projekt skutočného vyhotovenia podľa vášho predpokladania, tak to netuším. Rovnako jak netuším, že nech tu napíšem hocčo, tak to podľa vášho bude furt nedobre :D
Ja o teórii a vy o praxi. No ale to už potom nedebatujeme spolu a o jednom, ale už každý sám o svojom ;). Verte mi, že ja proti vašim postupom v praxi vôbec nič nemám :)
Chápem. Takže na pretláčacej linke pre rúry v Podbrezovej ak budete robiť revíziu, budete mať označenú v skutkovej PD na ktorej fáze máte jednofázovú zásuvku v nn rozvodni na stene a podobne aj zásuvku v šatni o 700m ďalej. Podobne aj na svorkách 6kV motora
Už mi to začína dávať zmysel.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana