Je vhodné podložit zdroj na LED pásek přichycený na OSB dřevěné desce?
Jan Franěk:
Citace: Žvak Petr 02.11.2019, 11:57
..... Realizátora realitka tají.
Zhotoveno v 9/2019
Možná bych trochu doplnil. Pro toho zákazníka je smluvním partnerem realitka, tedy ho nemusí zajímat kdo to takto spackal. Reklamovat to musí u té realitky. Tedy předpokládám dle poskytnutých informací.
Žvak Petr:
Citace: Jan Franěk 02.11.2019, 17:27
Možná bych trochu doplnil. Pro toho zákazníka je smluvním partnerem realitka, tedy ho nemusí zajímat kdo to takto spackal. Reklamovat to musí u té realitky. Tedy předpokládám dle poskytnutých informací.
Zákazník má problémy s elektrikou, žádný konfort a problémy s RK. RT tam nebyl, přesto mají VRZ.
Jméno RT nelze dohledat - jinak bych mu vzkázal ať tam zajde a dá to dohromady.
Bojím se toho, že pokud tam napíšu všechny závady - bude se to muset celé předělat a já budu mít propíchané všechny pneu. Svět se mění.
Pavel Horský:
Citace: Žvak Petr 03.11.2019, 08:49
Zákazník má problémy s elektrikou, žádný konfort a problémy s RK. RT tam nebyl, přesto mají VRZ.
Jméno RT nelze dohledat - jinak bych mu vzkázal ať tam zajde a dá to dohromady.
Bojím se toho, že pokud tam napíšu všechny závady - bude se to muset celé předělat a já budu mít propíchané všechny pneu. Svět se mění.
Tomu nerozumím.
Existuje VRZ a nejde dohledat jméno RT?
Za poslední rok jsem byl pozván na tři takové revize, kde se revidoval stav elektroinstala ce po jiném RT, který na stavbě nikdy nebyl a přesto vystavil VRZ.
Všichni si u mne práce objednávali s tím, že RZ použijí jako podklad pro trestní oznámení. Jak to dopadlo, nevím.
A strach o gumy u auta?
Nehodlám jakkoli podporovat hajzly. Mám rád pořádek, sám ho striktně vyžaduji a pokud mi kvůli tomu někdo bude chtít dát na držku, může to zkusit. Život mě tak nějak naučil být chlapem se vším všudy a proto nehodlám nikomu v čemkoli ustupovat.
Žvak Petr:
Citace: Pavel Horský 03.11.2019, 11:23
Tomu nerozumím.
Existuje VRZ a nejde dohledat jméno RT?
Je tam jméno, razítko s ev. číslem. Není adresa a podle jména ho na netu ani face..nenajdu.
Zkoušku dělal podle čísla letos.
Pavel Horský:
Citace: Žvak Petr 03.11.2019, 14:37
Je tam jméno, razítko s ev. číslem. Není adresa a podle jména ho na netu ani face..nenajdu.
Zkoušku dělal podle čísla letos.
Do platnosti ČSN 33 2000-6 (1.6.2019) byl vyžadován jen podpis a e.č. revizního technika. Od tohoto datumu v ed.2 je už vyžadován plný kontakt na RT.
Na TIČR vám pravděpodobně jeho kontakt nesdělí a nevím, za se dozvíte výsledky šetření po jeho udání.
Šel bych na to přes trestní oznámení na PČR. Ti si vše zjistí a musí vám pak sdělit výsledky šetření.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana