Jaký je nový název kabelu 7Cx1,5?

<< < (2/7) > >>

Jiří Schwarz:
7x může být málo, když se sejde více světelných okruhů ovládaných z více míst...
Pak je to trochu i o fantazii projektanta jak se s tím popere a jestli s "klasiky" nepřejde na nějaký "chytrý systém"

Rozvodak:
Citace: Jiří Schwarz  01.11.2019, 18:06

7x může být málo, když se sejde více světelných okruhů ovládaných z více míst...
Pak je to trochu i o fantazii projektanta jak se s tím popere a jestli s "klasiky" nepřejde na nějaký "chytrý systém"

Nebo o fantazii elektrikáře, může použít vícero 5x1,5... I když pro některé je to problém, rovný rozšiřování enigmy.  ::)

Patrik Dedík:
Jedine kde 7x vyuzijem je pri vyp 5B a aj to neni tak caste, dajte mi prosim este nejaky priklad kde treba 7x pripadne 12x.

Glagol:
Citace: Patrik Dedík  01.11.2019, 21:25

Jedine kde 7x vyuzijem je pri vyp 5B a aj to neni tak caste, dajte mi prosim este nejaky priklad kde treba 7x pripadne 12x.

Ovládací, ,signalisační obvody. Tím nemyslím ovládací obvody domácích elektroinstala cí, na tyto high tech technologie jsou povolanější než já. Bavíme se o průmyslu.
Například CYKY-J 12x1,5 - 11x číslovaná žíla + 1xŽZ, CYKY-O 12x1,5 11x číslovaná žíla+SM. Flexidebnilní káble (H07V-K a pod) totéž, jen namísto J -G a místo O -X.
Ale vše je v té tabulce v odkazu.

Vít Rotrekl:
Treba takove ovladani cerpadla/motoru z vice mist.
2x zila na CENTRAL STOP tlacitko
2x zila na Stop tlacitko
2x zila na Start tlacitko
2x zila na Signalku chodu
1 ZŽ vodic na uzemneni krabicky s ovladaci
A hle uz je 7mi zilovy kabel malo. Ano pri dobre invenci  projektanta bude 7mi zila nejspise stacit.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana