Jak zakončit vývod z elektroměrového rozvaděče na staveništi?
Mi_Po:
Mám na hranici pozemku vybudovaný sloupek pro elektroměr k budoucímu RD.
Do konce dubna bych měl dle smlouvy s EON uzavřít smlouvu o odběru a doložit k žádosti revizi.
V té době ale ještě na pozemku RD nebude.
Lze ukončit vedení za elektroměrem na 3fáz. zásuvce na kapličce, jak je to často vidět, tak aby to splnilo revizi?
#105#
Kamil Novák:
Nestálo by za úvahu požádat E-On o posunutí termínu pro připojení?
Není zbytečné platit měsíční poplatky když nebudete energii v dohledné době potřebovat ?
Milan Karvánek:
Předpokládám, že pro samotnou stvbu budete též potřebovat odebírat proud. Takže řešení je prosté. Na zadní stranu elektroměrovéh o pilíře (kaplička) necháte od elektrikáře instalovat staveništní rozvaděč se zásuvkami. Natuto sestavu si necháte udělat revizi a dále můžete uzavřít smlouvu s Eon.
Provedení a vybavení elektroměrovéh o rozvaděče a staveništního rozvaděče jsou již 2 další samostatné otázky. Projděte starší dotazy pomocí tlačítka "vyhledávání".
Linhart Jarda:
Pane Karvanek, mate pravdu, ale pro BFU by snad bylo možné uvedst odkaz. Vim, ze je to unavujici, ale nyni pracuji pro mistniho ISP a dotazy lidi neznalych jsou obcas pro nas kapku znale nechapajici. Nejsme kazdy tak schopny pochopit vse. Dost casto mam nyni problem zakaznikovi vysvetlit, ze pouzivat ten Outuuk na doma, kdyz maji 3 mejly za
tyden je nesmysl a prezitek stare doby. Rafael
Milan Karvánek:
TO: Linhart > ;D (eek) (surprice) asi nejsem dost znalý nebo inteligentní abych pochopil co mi vlastně sdělujete.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana