Čím nastavit lištové krabice v omítce?

<< < (3/4) > >>

Peter Munka:
Mne sa celkom osvedcilo, namiesto sekania, tavit opatrne staru krabicu spajkovackou a vytiahnut kliestami takto vzniknute kusy. Potom vrtackou a sekacom prehlbit dieru pre novu hlboku krabicu, nasvorkovat cez Wago na dne a odtial vytiahnut kratke vodice k samotnej zasuvke. Pri troche sikovnosti nebude ani stena poskodena. V paneli by som to neradil, ale v tehle to pojde. Vopred upozornit zakaznika, bude to piplava dlhotrvajuca robota = vyssia cena ako pri vymene strojceka bez nutnosti zameny krabice.

Mařík Pavel:
Pane Munko, vy jste ale kouzelník, umíte to takto udělat i se starými hliníkovými vodiči? Když se ulomí, jak ho nastavíte?
Za mě, pokud jeden vypínač, ok, ale patlat se s tím v celém bytě? Práce po mě musí vypadat profi, takže nástavec nee. A je to, jak píšete, klient si má právo vybrat řemeslníka, ale zrovna tak řemeslník má právo si vybrat klienta, pro kterého chce pracovat.
Ještě mě napadá, jsou k mání na trhu nové zásuvky, nebylo by lepší zkusit sehnat takovou, která se tam vejde?  ;)

Hezký večer všem.

Peter Munka:
Citace: Mařík Pavel  09.10.2019, 19:20

Pane Munko, vy jste ale kouzelník, umíte to takto udělat i se starými hliníkovými vodiči? Když se ulomí, jak ho nastavíte?

Zopar krabic som takto prerobil, nic sa nezlomilo, v horsom stave byva izolacia, nez samotny vodic. Pri spajani na dne krabice svorkami odstrihnem zbytocne dlhe a viac raz ohybane konce a napajam sa na usek vodica, ktorym sa nehybalo.

Filip Výmola:
Citace: Mařík Pavel  09.10.2019, 19:20

Za mě, pokud jeden vypínač, ok, ale patlat se s tím v celém bytě? Práce po mě musí vypadat profi, takže nástavec nee. A je to, jak píšete, klient si má právo vybrat řemeslníka, ale zrovna tak řemeslník má právo si vybrat klienta, pro kterého chce pracovat.
Ještě mě napadá, jsou k mání na trhu nové zásuvky, nebylo by lepší zkusit sehnat takovou, která se tam vejde?  ;)

Hezký večer všem.

Mate tip na nejakou takovou zasuvku? Vlezl by se tam classic, ale ten neni uplne super. Zbytek co znam je dost hluboky.

Peter Munka:
KPR 68 je istota, ak je dost hruba stena, do toho sa strkaju pod pristroj aj rozne rele / casovace.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana