Je dobrý nápad vypnout na dovolenou přívod elektriky bytu?
Lukáš Rotrekl:
Citace: Velký Bobeš 17.09.2019, 15:09
Ale v odpovědi #20 jste to tvrdil. ::)
Ano tvrdil jsem, že v mnohých výpočtech je celková míra rizika 0 a nikomu to nepřijde divné, čímž jsem chtěl říct, že je zpracovatel takové analýzy buď diletant nebo podvodník. Co na tom není k pochopení?
Václav Třetí:
Myslím, že jsme se od původního dotazu dost odchýlili, na dotaz bylo odpovězeno v několika prvních příspěvcích. Sice další diskuse má jakousi návaznost, ale bylo by dobré témata rozdělit.
Citace: Lukáš Rotrekl 17.09.2019, 17:58
... tvrdil jsem, že v mnohých výpočtech je celková míra rizika 0 a nikomu to nepřijde divné ... Co na tom není k pochopení?
Já bych naopak řekl, že výstižněji už to vyjádřit nešlo.
Velký Bobeš:
Citace: Lukáš Rotrekl 17.09.2019, 17:58
Ano tvrdil jsem, že v mnohých výpočtech je celková míra rizika 0 a nikomu to nepřijde divné, čímž jsem chtěl říct, že je zpracovatel takové analýzy buď diletant nebo podvodník. Co na tom není k pochopení?
Tak se zamyslete nad tou větou, co jste napsal: Nikomu to nepřijde divné...z toho explicitně vyplývá, že ani vám. :D
Jan Franěk:
Citace: Velký Bobeš 17.09.2019, 20:48
Tak se zamyslete nad tou větou, co jste napsal: Nikomu to nepřijde divné...z toho explicitně vyplývá, že ani vám. :D
No, asi jste jediný kdo v odpovědi Lukáše Rotrekla vidí nebo hledá něco jiného, než to co zde celou dobu píše. :(
Peter Munka:
Citace: Lukáš Rotrekl 12.09.2019, 06:23
Chlapci, tuto debatu bych nechal mimo dosah laické veřejnosti.
Toto je jedna z mala tem, ktore sa silne tykaju laikov a vedia ovplyvnit sposob, akym budu vyuzivat elektroinstala ciu + spotrebice,
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana