Je dobrý nápad vypnout na dovolenou přívod elektriky bytu?

<< < (7/8) > >>

Lukáš Rotrekl:
Citace: Velký Bobeš  17.09.2019, 15:09

Ale v odpovědi #20 jste to tvrdil.  ::)

Ano tvrdil jsem, že v mnohých výpočtech je celková míra rizika 0 a nikomu to nepřijde divné, čímž jsem chtěl říct, že je zpracovatel takové analýzy buď diletant nebo podvodník. Co na tom není k pochopení?

Václav Třetí:
Myslím, že jsme se od původního dotazu dost odchýlili, na dotaz bylo odpovězeno v několika prvních příspěvcích. Sice další diskuse má jakousi návaznost, ale bylo by dobré témata rozdělit.

Citace: Lukáš Rotrekl  17.09.2019, 17:58

... tvrdil jsem, že v mnohých výpočtech je celková míra rizika 0 a nikomu to nepřijde divné ...  Co na tom není k pochopení?

Já bych naopak řekl, že výstižněji už to vyjádřit nešlo.

Velký Bobeš:
Citace: Lukáš Rotrekl  17.09.2019, 17:58

Ano tvrdil jsem, že v mnohých výpočtech je celková míra rizika 0 a nikomu to nepřijde divné, čímž jsem chtěl říct, že je zpracovatel takové analýzy buď diletant nebo podvodník. Co na tom není k pochopení?

Tak se zamyslete nad tou větou, co jste napsal: Nikomu to nepřijde divné...z toho explicitně vyplývá, že ani vám.  :D

Jan Franěk:
Citace: Velký Bobeš  17.09.2019, 20:48

Tak se zamyslete nad tou větou, co jste napsal: Nikomu to nepřijde divné...z toho explicitně vyplývá, že ani vám.  :D

No, asi jste jediný kdo v odpovědi Lukáše Rotrekla vidí  nebo hledá něco jiného, než to co zde celou dobu píše.  :(   

Peter Munka:
Citace: Lukáš Rotrekl  12.09.2019, 06:23

Chlapci, tuto debatu bych nechal mimo dosah laické veřejnosti.

Toto je jedna z mala tem, ktore sa silne tykaju laikov a vedia ovplyvnit sposob, akym budu vyuzivat elektroinstala ciu + spotrebice,

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana