K čemu využijete jednomodulový kombi chránič?

<< < (2/3) > >>

František Šohajda:
Citace

Co jsem zatím viděl, tak byl každý jističochránič v jednomodulovém provedení napěťově závislý.

U tak malého místa musí být vždy napěťově závislý ....Elektronik a se tam dá, ale ne součtové trafo!!To tam nevejde (do 1Modulu)

Václav Třetí:
  Nelíbí se mi ani značka, ani princip! Přílišná miniaturizace je vždy na úkor kvality a spolehlivosti.

A předpoklad, že dojde k výpadku na pár sekund, či minut, ovšem napěťově závislé chrániče spadnou a dům bude bez proudu třeba mnoho hodin, tudíž bez funkce mnoha užitečných a důležitých zařízení je dostatečně odrazující.

A proto odpověď na otázku: Vidím to bledě a nepoužiji vůbec!

Peter Munka:
Citace: Václav Třetí  09.09.2019, 11:27

A proto odpověď na otázku: Vidím to bledě a nepoužiji vůbec!

Na tom vobec nezalezi, prevadzkovatel servera predsa zije z reklam. Odborne mu je urcite jasne, ako onen vyrobok nie je ziadna vyhra, ale peniaze nesmrdia.

Jirka Š. Svejkovský:
Po ztrátě napětí (odpojení N) padají chrániče integrované do adaptéru. Tam mi DI nevadí (bezpečnost je zajištěna vypnutím).

Pokud vím, tak modulové DI nespadnou, pouze přestanou chránit. Navíc uvedený DI vypíná jenom fázi, pól N je pouze průchozí.

Otakar Dosbaba:
Velkou výhodu mají ale tyto přístroje v mobilních rozvodnicích. Zejména to platí pro stánkaře na všelijakých společenských akcích. Co zásuvka, to vývod ke stánku, takže se eliminují výpadky jen na postižené místo. Zásuvkové rozvodnice mají velký počet samostatně jištěných vývodů a přitom mohou být poměrně malé.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana