Má zakončení vodičů plochým očkem nějaký historický praktický základ?

<< < (3/5) > >>

Roman Lihocky:
Jj kombiprofil robia ho v PZ aj v PH, len ho treba pouzivat opatrne, len na to na co je urceny a striktne dodrziavat velkost, uz som ich par zlikvidoval, tie kridla sa triestia, fajn je ze cimco nerobi drahoty a meni to za nove...   

Peter Munka:
Obycajny cinsky PZ2 v pohode, neklze a dotiahnem poriadne, zase je pravda, tie 2 - 3 rozvodnice rocne, ktore zapojim, nemozu sluzit ako etalon opotrebovania popri kazdodennej zatazi.

Milan Hudec:
Citace: Vít Rotrekl  09.09.2019, 08:31

A tohle jsi Milane zkoušel? https://www.elektro-trutnov.cz/cimco-117752-sroubovak-kombinovany-profil-pz2-1000v-p3251/#gallery

Dostal jsem s tímto břitem od ABB na Amperu. Dobře padne do jističů i do N můstků...

Mám od jiného výrobce, ovšem nevleze do izolovaných můstků, to Cimco ano?

Vít Rotrekl:
Citace: Milan Hudec  09.09.2019, 17:49

Mám od jiného výrobce, ovšem nevleze do izolovaných můstků, to Cimco ano?

No to nevím, já nemám Cimco, ale neco jinýho (žlutočervený :)),  ale je pravda že do izolovaných můstků jde na "silu",  tam používám plochý, který je o něco málo menší na průměru, a břit je celkem přesně na ty šroubky. Nějakej od Wera, ale rozměr ti neřeknu, páč je v autě a to je daleko. přesně jeden a půl patra a 20 kroků...

Václav Třetí:
Citace: Milan Hudec  09.09.2019, 06:53

Můstky jsou kapitola sama pro sebe, zejména od doby kdy výrobci začlai používat rozšklebenou křížovou drážku na šroubcích, kam nepasuje dobře žádná velikost šroubováku (zle)

Já tomu říkám kočkopsí drážka. Nemám tyhle šroubky rád a nechápu výrobce, proč nepoužívají klasickou křížovou nebo plochou drážku a na tuhle hrůzu ať zapomenou. Dobrý řemeslník má ve výbavě pořádné šroubováky obou typů a kutilové nemají nárok.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana