Jakou máte osobní zkušenost s krádežemi nářadí - vykradením pracovního auta?
Pavel Horský:
Před mnoha lety vykrádali dva borci auta na parkovištích u Nechranické přehrady. Borci však natrefili na mého otce a jeho kamaráda, u kterého byl zrovna na chatě.
Myslím, že se ti dva hajzlové dodnes pochcávají strachy, když si na tu příhodu vzpomenou. A to mohou být rádi, že nepřišli o ruce. Moc k tomu nechybělo.
Žádné volání Policie. To nemá žádný efekt. Chce to řešit razantně hned na místě. Já jsem v tomto směru pro středověk.
Až mě jednou někdo okrade a já ho chytím........ .....Bůh s ním v tu chvíli určitě nebude.
Pavel Horský:
Mě jednou okradli v Praze. Přijeli jsme s kolegou na místo stavby se jen domluvit na další den s tím, že se po obhlídce stavby pojedeme ubytovat. Byli jsme pryč cca 1/4 hodiny. Přijdeme, auto otevřené a zmizel jen kufřík s razítkem a dalšími dokumenty, které nebyly zrovna nějak zvlášť důležité a dvě cestovní tašky, ve kterých jsme měli oblečení a boty. Nářadí od Makita a kufry s nářadím zůstali na svém místě.
A Policie? "Jestli chcete, tak si sedněte do čekárny a počkejte až na vás dojde řada, ale předem upozorňujeme, že tu budete sedět zbytečně. Stejně nikoho nenajdeme. A tak jsme se sebrali a jeli domu. Když si ještě k tomu uvědomím, že jsem za zakázku nedostal zaplaceno 30 000,-Kč, je mi z toho stále tak nějak divně po těle. No jo no, ale to už je opravdu dávno a chybami se člověk učí.
František Šohajda:
Citace
Bohužel, všichni víme kde žijeme. Zavoláte cajty ke krádeži, ty vám ideálně dají pokutu za špatné parkování a nic nezjistí. zle
Ono takové vyšetřování je hodně náročné na čas ....Proto to obrací jiným směrem..
Za pokuty mají "prémie"....za Vyšetření obyčený plat!! (dance) (dance)
Známý měl na paneláku, kde bydlel v okně kameru , která zabírala jeho auto s vercajkem...
Byl vykraden, záznam nepomohl (i když byl) a potahovali ho že nemá kameru povolenou úřadem-veřejné prostranství!!!Tak ON dostal menší pokutu!! ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana