Jaký je uživatelský pohled na software revizí od PŠIS Nymburk versus KLIMŠA?

<< < (5/5)

Milan Hudec:
Mám několik vzorů, které si průběžně "vymazluji",   a upravím místním podmínkám, nikdy mne nenapadlo používat "předražené universální koření".
Nejde samozřejmě o nějakou tisícovku, ale o zakrnění uživatele.

Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík  14.05.2019, 15:46

Přesně tak.
Není účelné kupovat "kanón na vrabce",  ovšem opačná situace může mít ještě horší následky. A rozhodnou se musí každý sám. V tom mu nikdo neporadí jak investovat a produkovat zisk. Zvláště pak, pokud čas v životě má pro nás každého jinou hodnotu.

S ohledem na skutečnost, že volného času každému přibývá ti moc nerozumím.

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  15.05.2019, 23:17

S ohledem na skutečnost, že volného času každému přibývá ti moc nerozumím.

Já této poznámce také nerozumím.

V té citaci jsem zmiňoval dvě často používané alternativy, např.:
A.) člověk si koupí plnou verzi videostřižny (20.000Kč) aby třikrát ročně sestříhal rodinou dovolenou. Tedy zbytečně moc peněz, když to stejné zvládne v Pinnacle za 1200,-
B.) člověk stříhá 8 klipů týdně v týmu dalších dvou střihačů a škudlí každou korunu. Nedá za profiverzi střižny takové peníze i přes to, že díky časové úspoře získá navíc jeden den v týdnu! A pořád to bude lepit v levné verzi, protože ta umí přece to stejné. Jen nad tím tým stráví více času.

Jak to Milane koresponduje s tvou poznámkou opravdu nevím.

Štefan Beláň:
Citace: František Šohajda  14.05.2019, 13:15

Já používám SW ELMER už asi 15 let...

Já ho používám již od počátku mé revizní činnosti, tj. 40 lel. Když jsem chtěl vyzkoušet něco nového, vždy jsem se velice rád vrátil k ELMERU.

Milan Hudec:
Citace: Miroslav Minařík  16.05.2019, 09:17

Já této poznámce také nerozumím.

V té citaci jsem zmiňoval dvě často používané alternativy, např.:
A.) člověk si koupí plnou verzi videostřižny (20.000Kč) aby třikrát ročně sestříhal rodinou dovolenou. Tedy zbytečně moc peněz, když to stejné zvládne v Pinnacle za 1200,-
B.) člověk stříhá 8 klipů týdně v týmu dalších dvou střihačů a škudlí každou korunu. Nedá za profiverzi střižny takové peníze i přes to, že díky časové úspoře získá navíc jeden den v týdnu! A pořád to bude lepit v levné verzi, protože ta umí přece to stejné. Jen nad tím tým stráví více času.

Jak to Milane koresponduje s tvou poznámkou opravdu nevím.

U mne, co revize, to originál, kterým se při jeho tvorbě vlastně dále učím.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana