Jaký je uživatelský pohled na software revizí od PŠIS Nymburk versus KLIMŠA?
Miroslav Minařík:
Citace: František Šohajda 14.05.2019, 13:15
Já používám SW ELMER už asi 15 let ...
(jupi) (jupi) (jupi) (jupi) (jupi)
Vzhledem k tomu jak se software obecně vyvíjí, tak uvádět argument tohoto typu je zavádějící. Také používám Adobe Photoshop dvacet roků, ale znám ještě další alternativy a jsem připraven se přepnout na jiný. Podobně třeba i s videostřižnou.
Samozřejmě pokud nástroj slouží, pak neměnit. Ovšem u revizí bych právě očekával výhodu cloudové verze v rychlosti update. Respektive neřešíme jakou máme verzi. Platím si za aktuální data.
U každé služby je důležité znát plusy/mínusy abych zhodnotil svou investici.
Nízká cena je pouze jedním z kritérií. Už někdo udělal srovnávací tabulku? Bez ní je toto téma o ničem.
Vít Rotrekl:
Citace: Miroslav Minařík 14.05.2019, 14:04
Nízká cena je pouze jedním z kritérií. Už někdo udělal srovnávací tabulku? Bez ní je toto téma o ničem.
Pro každého bude jiná :)
Osobně jsem zkoušel asi 4 sw na revize. A ani jeden mě nějak nevyhovoval, takže mám formuláře ve wordu a jsem spokojenej.
Miroslav Minařík:
Citace: Vít Rotrekl 14.05.2019, 15:05
Pro každého bude jiná :)
Osobně jsem zkoušel asi 4 sw na revize. A ani jeden mě nějak nevyhovoval, takže mám formuláře ve wordu a jsem spokojenej.
Přesně tak.
Není účelné kupovat "kanón na vrabce", ovšem opačná situace může mít ještě horší následky. A rozhodnou se musí každý sám. V tom mu nikdo neporadí jak investovat a produkovat zisk. Zvláště pak, pokud čas v životě má pro nás každého jinou hodnotu.
Jan Alin:
Neodolal jsem a prohlédl si INSPECTO. Dovolím si tvrdit že tohle budoucnost určitě není. Než začnete oponovat, tak se tam koukněte a zkuste si vytvořit jednoduchou revizní zprávu instalace. Zhruba po půl hodině jsem pochopil proč ji nemají ani ve vzorových zprávách.
Miroslav Minařík:
Citace: Jan Alin 15.05.2019, 20:02
Neodolal jsem a prohlédl si INSPECTO. Dovolím si tvrdit že tohle budoucnost určitě není. Než začnete oponovat, tak se tam koukněte a zkuste si vytvořit jednoduchou revizní zprávu instalace. Zhruba po půl hodině jsem pochopil proč ji nemají ani ve vzorových zprávách.
Pokud jsem mluvil o budoucnosti, pak jsem myslel off a on line platformu. Rád si poslechnu praktický pohled. Ptám se proto, že s revizemi nemám nic společného.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana