Jak opravit uložení zásuvek v hořlavé hmotě?

<< < (5/5)

Jan Franěk:
Citace: Martin Kurka  11.04.2019, 22:44

Ale půjdou.
Stačí......... ......

jo. Pak jsem o tom taky psal.

.Citace: Jan Franěk  11.04.2019, 07:52

.....,  nebo si udělat přípravek, který umožní jejich vykroužení u bez středového vrtáku. To taky není takový problém.

l

Já bych zase vzal desku která překryje tyto otvory a vykroužil do nich  otvory. Tuto vykrouženou desku pak přiložil na tyto původní otvory a tento přípravek by mi umožnil vykroužení (zvětšení) děr i bez pomoci středového vrtáku tím, že by mi rovnou vymezil kroužení samotné vrtací korunky.

;)

Pavel Horský:
Citace: Jan Franěk  11.04.2019, 22:56

Já bych zase vzal desku která překryje tyto otvory a vykroužil do nich  otvory. Tuto vykrouženou desku pak přiložil na tyto původní otvory a tento přípravek by mi umožnil vykroužení (zvětšení) děr i bez pomoci středového vrtáku tím, že by mi rovnou vymezil kroužení samotné vrtací korunky.

No, pak bych chtěl vidět, jak bys ten přípravek při vrtání udržel v klidu tak, aby ti to neujelo....... .........

Vratislav Fugl1:
Jenom si dovolím podotknout: z fotek je zřejmé, že díry v desce NEJSOU SOUOSÉ s krabicema ve zdi, potom možná budou chudáci i přívodní kabely do nich....

Jan Alin:
Nečetl jsem to celé, ale podobnou situaci s obložením na stěně jsem řešil opatrným vyseknutím krabice pod obložením a vložením vhodné krabice přímo do obložení. Zvětšení otvoru jsem udělal frézkou půjčenou od přítele truhláře upnutou v aku vrtačce, má spoustu zajímavých šikovných nástrojů. Šlo to překvapivě dobře, jen člověk nesměl spěchat. Byly to ale samostatné zásuvky, nevím jak by to vyšlo takhle vedle sebe.

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana