Kdo zřídí přípojku na zahradu v HK, kde bude v budoucnu rekreační domek?
Hugo K.:
Proč hned tolik ironie ?
Možná bude cenový rozdíl mezi provedením výkopu minibagrem, (který se dá táhnout za autem, a který má Franta ze sousedního města), a objednáním výkopu u Metrostavu.
Aleš Toman79:
Citace: Lukáš Rotrekl 05.04.2019, 15:46
Jeden z kolegů je tady z Hradecka, asi by to byla práce pro něj, ale v požadavcích si dost protiřečíte, co nejrychleji a co nejlevněji dneska asi moc úspěšné nebude. :)
Já to myslel hlavně tak, aby mi někdo řekl, co mám kde a jak připravit, aby udělal jen odbornou práci a nemusel se zdržovat sebe ani mě. Mám to tam 30 km.
Kontakt na solidní firmu nebo soukromnika prosím?
Rozvodak:
Nejprve prodejte žádost o připojení distribuci, zaplaťte rezervaci. Oni vám napíšou kde a jak provést připojení, to pak zadejte elektrikáři.
Aleš Toman79:
Citace: Rozvodak 11.04.2019, 20:00
Nejprve prodejte žádost o připojení distribuci, zaplaťte rezervaci. Oni vám napíšou kde a jak provést připojení, to pak zadejte elektrikáři.
(poklona) , začnu tedy takto. A ještě nějaký hrubý odhad, kolik to bude stát? Skříň na hodiny a stavební rozvaděč mám v zatím postavený v kůlně, jinak nic...
Rozvodak:
Citace: Aleš Toman79 12.04.2019, 09:09
, začnu tedy takto. A ještě nějaký hrubý odhad, kolik to bude stát? Skříň na hodiny a stavební rozvaděč mám v zatím postavený v kůlně, jinak nic...
Dejte sem fotku jak to tam vypadá a co máte za rozvaděč, jinak se bavíme v obecné rovině.
Zatím bych to viděl na 3x25A /D01 nebo D02, až to pak budete využívat na bydlení s topením tak jen změnit sazbu na D57. Hlavně aby tyhle parametry včetně připojovacích podmínek splnil i rozvaděč.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana