Kdo zřídí přípojku na zahradu v HK, kde bude v budoucnu rekreační domek?
Aleš Toman79:
Ohledně těchto věcí mám znalosti nulové, i když už jsem pročetl pár článků i diskusí na internetu...st ále nemám vůbec představu, jaké hodnoty by pro mě byly ideální, kolik zhruba si připravit stranou financí atd.
Udělám fotky toho, co tam je, co mám, a co chci aby tam jednou bylo a vložím to sem, snad ještě dnes. Příští týden bych mohl vyřídit tu žádost.
Zatím vám (poklona) .
ACEOF ACES:
https://elektrika.cz/adresar
Aleš Toman79:
Citace: Rozvodak 12.04.2019, 09:42
Dejte sem fotku jak to tam vypadá a co máte za rozvaděč, jinak se bavíme v obecné rovině.
Zatím bych to viděl na 3x25A /D01 nebo D02, až to pak budete využívat na bydlení s topením tak jen změnit sazbu na D57. Hlavně aby tyhle parametry včetně připojovacích podmínek splnil i rozvaděč.
Takže mám malý stavební (přenosný) rozvaděč. Od čezu pilíř, v koutě zahrady, cca 15 m daleko od rozvaděče. Doma mám pak ještě stejný pilíř, pro hodiny, který přijde ještě vedle prvního pilíře zakopat.
Rozvodak:
Citace: Aleš Toman79 12.04.2019, 21:47
Takže mám malý stavební (přenosný) rozvaděč. Od čezu pilíř, v koutě zahrady, cca 15 m daleko od rozvaděče. Doma mám pak ještě stejný pilíř, pro hodiny, který přijde ještě vedle prvního pilíře zakopat.
Je ten elektroměrový rozvaděč s pozicí pro HDO?
Pavel Horský:
Vypadá ten rozvaděč uvnitř jako viz. foto.......... .....? Nebo je hubený, jen s jedním místem vodičových vývodů?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana