Kdo zřídí přípojku na zahradu v HK, kde bude v budoucnu rekreační domek?
Aleš Toman79:
V rohu zahrady, kterou mám v Hradci Králové, je el. pilíř. Potřebuji sehnat někoho, kdo mi poradí, jak a čím nejlépe zřídit nové odběrné místo.
Představu mám takovou, že se natáhne kabel někam doprostřed zahrady do stavebního rozvaděče, odkud bude napájení pro čerpadlo, osvětlení stavajich, jako je chatka, pohon sekačky apod. Do budoucna, cca 4-5 let stavba rekreačního domu, vytápění, vaření, ohřev vody na elektřinu. Rekreace o víkendech, do budoucna možná i trvalé bydlení...
Nicméně teď potřebuji co nejrychleji a samozřejmě nejlevněji, zavést elektřinu pro to zalévání, sekání trávy, svícení apod. Pozemek má asi 25x15m, takže kabel bude řádově 20m.
Nějaké doporučení na šikovného člověka, který mi se vším odborně poradí prosím? V Hradci Králové a okolí.
Lukáš Rotrekl:
Jeden z kolegů je tady z Hradecka, asi by to byla práce pro něj, ale v požadavcích si dost protiřečíte, co nejrychleji a co nejlevněji dneska asi moc úspěšné nebude. :)
Miroslav Minařík:
Citace: Lukáš Rotrekl 05.04.2019, 15:46
... ale v požadavcích si dost protiřečíte, co nejrychleji a co nejlevněji dneska asi moc úspěšné nebude. :)
Přesně. Doplnil bych to největší lží na světě "Rychle, levně a kvalitně". (dance)
Vratislav Fugl1:
Asi dle tohoto??
Miroslav Minařík:
Citace: Vratislav Fugl1 05.04.2019, 16:02
Asi dle tohoto??
Přesně! (jednicka)
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana