Co je pro nakupující v B2B e-shopu motivující?

<< < (2/3) > >>

Mikulecký:
Velkosklady vám taky připraví objednávku. Po dohodě zajistí i  dovoz.
Sleva, pokud jste pravidelný, zaregistrovaný odběratel je taky zajímavější.

Radek Červený:
Dobrý e-shop musí být:
1. pravdomluvný, tzn. nelhat o zboží na skladě nebo v jeho dostupnosti
2. pravdomluvný v klíčových slovech. Tzn.,  že když zadám do vyhledávače "kliky s převodníkem na MTB 155mm" a vyskočí mi nabídka na 175mm, která je ještě ihned trumfována vyskakovacím oknem, mám sto chutí takovou stránku nechat smazat. Toto není důvěryhodný obchodník.
3. pokud se ke zboží váže příslušenství, mělo by automaticky vyjet v nabídce pod popisem zboží. Ne, že budu k foťáku listovat dalších pět minut v menu a hledat paměťovou kartu, které ještě nemá ani filtr dle kategorií  (zle)
4. obsahově přínosný, jak tu už zaznělo. Očekávám tedy u zboží automaticky ke stažení návod, katalogový list, prohlášení o shodě atd. Stejně tak diskuze o výrobku či recenze jsou příjemným bonusem.
5. Výběr z více dopravců. E-shop fungující pouze na České poště je odsouzen k zániku a z principu zde nenakoupím, byť by to mělo být zadarmo.

Na straně druhé neřeším dopravu, opravdu ne. Ještě jsem za dopravu nikdy neplatil více jak 200 Kč a pokud znám hodnotu svého času, tak za ty peníze nedojedu ani do krámu na návsi. Pokud mi balík doveze kurýr až na práh dveří a ještě dá předem vědět čas doručení, je mi celkem jedno, jestli to stojí 0, 100 nebo 200 Kč.

Radek Červený:
Citace: Mikulecký  02.04.2019, 14:26

Velkosklady vám taky připraví objednávku. Po dohodě zajistí i  dovoz.
Sleva, pokud jste pravidelný, zaregistrovaný odběratel je taky zajímavější.

Myslíte třeba Sonepar, který zaslal z Hradce závěsný kabel ve třech kusech a ještě se k tomu vyřehtaně stavěl tak, že když už to není sice normální, tak se to prostě stává? Hmmmm,  (poklona) , to snad raději ne  :-\

Žvak Petr:
Citace: Radek Červený  03.04.2019, 08:41

Myslíte třeba Sonepar, který zaslal z Hradce závěsný kabel ve třech kusech a ještě se k tomu vyřehtaně stavěl tak, že když už to není sice normální, tak se to prostě stává? Hmmmm, ,  to snad raději ne  :-\

To nejde házet všechny do jednoho pytle.
Příště tam už nenakoupíte. A pokud se to stane více firmám - tak to asi brzy poznají.
Vše je totiž v lidech.

Miroslav Minařík:
Citace: Radek Červený  03.04.2019, 08:41

Myslíte třeba Sonepar, který zaslal z Hradce závěsný kabel ve třech kusech a ještě se k tomu vyřehtaně stavěl tak, že když už to není sice normální, tak se to prostě stává? Hmmmm, ,  to snad raději ne  :-\

Radku, řeknu ti, že asi bych na každém VO něco našel. Jak to řekl Petr Žvak přede mnou, je to o lidech. Kdybych neodpouštěl a neházel spoustu věcí za hlavu, patrně už bydlím v Bohunicích na Hůskové (brněnský blázinec). Vše se vyvíjí a "obnošený kabát" všichni vyměníme.
Je otázkou kdy.
Někoho položí do rakve v jeho svatebním hábu, protože prý nebyl převlékač kabátů.
 (dance)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana