Mohou být zalisovány tři vodiče různých průřezů v jedné dutince?
filip14:
,
(poklona) všem za odpovědi a za fotky zalisovaných vodičů. Taky jsem paralelně pátral, kde se dalo a zjistil jsem, že to především určuje výrobce dutinek. Ano, prošlo to "naší" zkušebnou, a zkušebáky myslím, lidi z jiných firem, které se zabývají výrobou rozvaděčů pro různé typy aplikací. Ale i v těchto firmách se názory liší... Chtěl jsem nezávislý pohled.
Přikládám ještě fotku spojení. Ještě pro upřesnění. Hlavní vodič, tuším 10mm2 je výstupní vývod usměrňovače (25A/110VDC) a dva 1,5mm2 jsou "měřící" vodiče pro řídící elektroniku usměrňovače, tedy žádný proud jimi neprotéká.
Karel Bělohlávek:
Také přiložím zajímavé foto. Zde jsou tedy pouze dva vodiče různého průřezu, tloušťky a materiálu izolace.
Vodiče mají v tomto případě navíc různé nejvyšší dovolené teploty. Bílý vodič je průřez 6 a černý 4.
Jan Bocek:
V obou případech na fotkách se jedná o amatérismus... ..špatně odvedenou řemeslnou práci.
Žvak Petr:
Dnes jsem viděl propojení jednofázových jističů pevným CY 6mm v dutinkách.
Asi aby se to nerozjíždělo :(
Přitom by stačil jeden hřeben a byl klid.
Jiří_Hrubý:
...a přitom trh nabízí tolik krásných připojovacích adaptérů.
I z důvodu možných komplikací při diagnostice je špatně mít pouze destruktivním způsobem spojené vodiče různých obvodů a určení.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana