Elektrikáři v JM dali na Svatoplukovy pruty?
Tým Elektrika:
Došlo k sjednocení některých cechů na JM. Pokud vás zajímá vaše odborná budoucnost organizujte se v místě vašeho bydliště! Záznam z pracovního jednání elektrotechnik ů 3.4.2001
Zdroj: zde...
Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?
Miroslav Minařík:
Občas je zajímavé se kouknout o čem jsme psali před 18. roky! (zle)
Milan Hudec:
Každá obdobná snaha pouze potvrdila skutečnost chápání elektrikářú coby posledníčků, s ohledem na jejich možnost zařazení se mezi respektované a spravedlivě placené odbornky.
V manažerském světě by se řeklo, že mají perfektní tah na branku, kdyby ovšem nějaká byla.
V reálném bude platit, že jediná cesta k záchraně je úřední zakázání spolků vzbuzujících ve členství mylnou představu o vyšším ohodnocení.
Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec 17.03.2019, 23:54
Každá obdobná snaha pouze potvrdila skutečnost chápání elektrikářú coby posledníčků, s ohledem na jejich možnost zařazení se mezi respektované a spravedlivě placené odbornky.
V manažerském světě by se řeklo, že mají perfektní tah na branku, kdyby ovšem nějaká byla.
V reálném bude platit, že jediná cesta k záchraně je úřední zakázání spolků vzbuzujících ve členství mylnou představu o vyšším ohodnocení.
Musím přiznat, že v tom sjednocování byly obrovské ambice. Tehdy jsem tomu sám věřil. Ovšem do té doby, co mi došlo, co bylo v tomto případě "poručíme větru, dešti".
Radek Červený:
Na první pohled je zřejmé, že web EŽS upadá stejně jako cechy. Apropo.... může mě někdo, coby lamě, vysvětlit, k čemu ty cechy vlastně mají být dobré? Nějak jsem to zatím nepobral ??
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana