Může být stolní lampa s kovovým tělem připojena pouze dvěma vodiči?
Martin Kurka:
Doma si dvojitou, nebo zesílenou izolaci nejste schopni vyrobit, ač použijete stejné objímky, kabely a spínače, jako profi výrobci. Potřebujete tester na 4kV, potřebujete zkontrolovat vzdušné cesty a povrchové vzdálenosti, vybrat materiály odolné proti plazivým proudům apod. Jak tohle vše neověříte, je to nemístné riziko a hazard s životy nevinných lidí..
Peter Munka:
Citace: Martin Kurka 05.02.2019, 19:13
Potřebujete tester na 4kV, potřebujete zkontrolovat vzdušné cesty a povrchové vzdálenosti, vybrat materiály odolné proti plazivým proudům apod.
Alebo na to nalepi maly Cinan stitok dva stvorceky + CE a je hotovo.
Jan Alin:
Citace: Peter Munka 06.02.2019, 09:06
Alebo na to nalepi maly Cinan stitok dva stvorceky + CE a je hotovo.
A že jsem už takových pár viděl. :D
Nemusí to být jen z Číny, lampičkám na noční stolek z Polska jsem daroval hned po koupi, kterou obstarala manželka, nové šňůry s drátem navíc, originální provedení ve mně nevzbuzovalo důvěru.
Jans99:
Citace: Jan Alin 06.02.2019, 10:03
Nemusí to být jen z Číny, lampičkám na noční stolek z Polska jsem daroval hned po koupi, kterou obstarala manželka, nové šňůry s drátem navíc, originální provedení ve mně nevzbuzovalo důvěru.
A stal jste se VÝROBCEM se vším všudy. :D
Jaroslav Jonáš:
Proč by nemohla být kovová lampa připojená přívodem se dvěma vodiči? Proč ne, pokud je takto vyrobená a výrobcem označená. Zrovna tak stavební míchačka, která je celokovová, používá se venku a lije se do ní voda s pískem a další přísady, může být připojená jenom "dvěma vodiči".
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana