Nemáte někdo tip na termostat se spínáním po LAN, Ethernetu?

<< < (2/2)

Josef Martinec:
Zkuste se podívat na jakýkoliv termostat pro podlahovku - většinou jsou tam externí čidla s dostatečně vysokým odporem, takže by vložený odpor datového kabelu nemusel až tak vadit.
Třeba PT712-EI může mít čidlo až ve vzdálenosti 30m ,  samotné čidlo má odpor dle dokumentace 10k

Lukáš Rotrekl:
Toto neodpovídá zadání. Časový plán a ovládání určitě na straně spotřeby.
Metalické propojení se dá udělat a v ten moment tam dám nejobyčejnější programovateln ej termostat bratru za 700Kč. Přijdu tím o jeden kabel LANky do místnosti s měřením, který mě až tak nebolí a přijdu je jeden LAN kabel do kotelny, kterej by mě mrzel víc. Pokud tam nejsou dva (musím ověřit),  tak hodně mrzelo.

David Hruda:
Možná by to šlo s Honeywell Evohome Round Home Connected pro topení (T87RF2025+BDR91A1000+RFG100) bílá (Y87RFC2074).
Je tam brána, termostat a relé, které spolu komunikuji bezdratem, brána navíc přes cloud, možná by to umelo komunikovat s druhou bránou jinde přes net, která by spinala to relé jinde. Před nějakou dobou jsem s tím něco plánoval, jenže sehnat k tomu nějaké informace tady v ČR bylo nemožné, pak jsem komunikoval x někým z GB. Možná to ještě někde najdu.

Petr Liskar:
Citace: Lukáš Rotrekl  27.01.2019, 19:30

a přijdu je jeden LAN kabel do kotelny, kterej by mě mrzel víc. Pokud tam nejsou dva (musím ověřit),  tak hodně mrzelo.

Pokud Ti stačí v té kotelně 100Mbps, pak lze ten jeden LAN kabel rozplést - na 100Mbps stačí dva páry, druhé dva jsou k dispozici... 

Lukáš Rotrekl:
Trošku jsem čekal, že s tím přijdeš :)

Navigace

[0] Index zpráv

[*] Předchozí strana