Je přípustné instalace měřících svorek na střeše?

<< < (4/6) > >>

Radim Cienciala:
Citace: Pavel Horský  26.01.2019, 07:07

Ty svody již nikdo nikdy fyzicky nezkontroluje. Já bych raději na tu stranu žádný svod nedělal. A ta AlMgSi8 do základového zemniče....co to má znamenat? A proč tolik svodů?

Mám stejný názor jako vy určitě se obrátím na projektanta ale potřebuji mít jistotu, diky

Radim Cienciala:

AlMgSi do základového zemniče je pouze na šikmé stěně, tedy té, která sousedí s vedlejší budovou. Takže to je to místo, kde budou revizní svorky na střeše?

Ano měřící svorky budou jenom na straně sousedící z budovou.

Radim Cienciala:
Jo a ještě přikládám vyjádření projektanta:

Zemnící pásek FeZn bude spojen s AlMgSi8 připojovací nerezovou svorkou (V4a) na patě objektu. Spojení pásku FeZn musí být provedeno ve vodotěsné uzavřené krabici (kvůli korozi AlMgSi). Spoj opatřit nátěrem a betonem zalít krabici.

Vodič AlMgSi8 bude postupně se zděním budovy uchycen k tomuto zdivu, překryt zateplovacím systémem. Na střeše bude tento vodič ukončen v revizní svorce s jímací soustavou.

Radim Cienciala:
Citace: Radim Cienciala  28.01.2019, 06:37

AlMgSi do základového zemniče je pouze na šikmé stěně, tedy té, která sousedí s vedlejší budovou. Takže to je to místo, kde budou revizní svorky na střeše?

Ano měřící svorky budou jenom na straně sousedící z budovou, což je ta šikmá strana

Lukáš Rotrekl:
Naše názory na to dílo už znáte. Technická zpráva mi je v podstatě potvrdila. Naložte s tím jak umíte.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana