Jaký tarif bude účtován při řezání dřeva cirkulárkou?
Jirka Údržbář:
Ano, nejde jen o úsporu pár korun. Je to i o dobrém pocitu.
Nedělá mi problém po obědě myčku naplnit a zapnout odložený start na 14:30 hodin, kdy u nás začíná běžet nízký tarif.
Ohánět se komfortem bydlení můžete i jinak = proč například třídit odpad, to také není komfortní.
Zdenek Hejčl:
Tak to se snažím separovat / třídit/ odpad.
Abych vymýval kelímky pitnou, vodou mi připadá jako naprostá zhovadilost!!!
Vratislav Fugl1:
Tak jenom doplním, hlavně pro ty, co pořád tvrdí: nemá to cenu. Ono i moře se skládá z kapek! Doopravdy. :)
Milan Hudec:
Citace: Zdenek Hejčl 05.01.2019, 23:45
Tak to se snažím separovat / třídit/ odpad.
Abych vymýval kelímky pitnou, vodou mi připadá jako naprostá zhovadilost!!
Seprování je ukázkovým příkladem jak převést část zaplacené služby do úrovně společenské slušnosti se zachováním původní ceny (čest výjmečným obcím ).
Si u tebe zaplatím komplet novou instalačku ale ze slušnosti ti vše předsádruji aby ses neušpinil (dance)
Zdenek Hejčl:
Si u tebe zaplatím komplet novou instalačku ale ze slušnosti ti vše předsádruji aby ses neušpinil (dance)
Milane, myslíš že mytí kelímků z plastu pitnou vodou je ekologické?
Nebo strčit do myčky a umýt?? (zle)
Spotřebuje se zbytečně energie, která se musí někde vyrobit, zaplatit a zdroje energií dochází...
Na mytí plastů je technologická /průmyslová/ voda, kterou disponují zpracovatelé plastů, buhužel ji doma nemám.
Jinak žiji ve městě, které se umístilo na předním místu ve třídění odpadů.
Vzhledem k tomu, že voda se poněkud stává velice vzácnou, podzemní zdroje vysychají. Vidím to dnes a denně, jen si to někdo neuvědomuje. Ve studní u mamky bývalo 2 metry vody a teď pouze 80cm. A vlétě občas není čím zalévat zahradu.
To si panelákoví nechtějí připustit a ani to kolikrát nevědí.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana