Existuje velikostní náhrada prvků KOPP?

<< < (2/4) > >>

Milan Hudec:
Xefect je profi řada Eaton, běžně troufnu si tvrdit na skladech není, nicméně jde poptat.
Doporučuji nějaký kousek kuchnout, netechnicky hodnotím provedení slovem mňam, dle mého názoru jsou to v současnosti nejlepší modulové přístroje na trhu.

Pavel Trněný:
pane Schwarzi, ano, máte pravdu, ale měl jsem na mysli řadu xEffect! Co jsem tak letmo hledal, opravdu skladem tuto řadu nemají, takže budu muset poptávat.

Miroš Jan:
Tak tuto řadu, mají skoro všechny velkoobchody elektro. ;)

Pavel Trněný:
dovolím si nesouhlasit :-) na webu jsem zaím nenašel jediného, který je má skladem a v nabídce . samozřejmě jsou někteří je schopni dodat, ale chtěj poptávku, kterou nacení a pak dodají. Nikde si jej zatím nemůžu vybrat a dát do košíku, jako klasickou položku e-šopu. Zrovna tak velkoobchod KV elektro - to samé s tím rozdílem, že pána na telefonu jsem musel ujistit, že tato řada vůbec existuje.

Pokud máte odkaz na obchod, na kterém si mohu vybrat včetně ceníku, byl byste tak hodný a podělil se o něj?

Miroš Jan:
Citace: Pavel Trněný  19.12.2018, 13:08

dovolím si nesouhlasit :-) na webu jsem zaím nenašel jediného, který je má skladem a v nabídce . samozřejmě jsou někteří je schopni dodat, ale chtěj poptávku, kterou nacení a pak dodají. Nikde si jej zatím nemůžu vybrat a dát do košíku, jako klasickou položku e-šopu. Zrovna tak velkoobchod KV elektro - to samé s tím rozdílem, že pána na telefonu jsem musel ujistit, že tato řada vůbec existuje.

Pokud máte odkaz na obchod, na kterém si mohu vybrat včetně ceníku, byl byste tak hodný a podělil se o něj?

Tak to se omlouvám, sklademnemá tyto jističe nikdo. :(
On se ale nejmenuje xEFFECT, ale použává označení FAZ-B1/3. :)

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana