Je povinen ČEZ po výměně HDS provést opravu fasády?

(1/2) > >>

Pekara Jiří:

Na jednom našem objektu v Beskydech, v rámci výměny volného vedení za tzv. závěsný kabel provedl ČEZ výměnu HDS.
Novou HDS zafoukal montážní pěnou tak, že v brzké době se tam asi uhnízdí nějaký ptáček.

Je ČEZ povinen uvést fasádu do původního stavu?

Jiří_Hrubý:
Dělal to ČEZ, nebo dodavalelská firma, která za to od ČEZu dostala zaplaceno?
Podepsal někdo souhlas s provedenou prací? Na stížnosti máte zákaznickou linku ;)

Pavel Horský:
Letos u nás v panelovém domě byla provedena výměna přípojkových skříní. Prováděla dodavatelská firma najatá ČEZem. Nové skříně zapěnovali, rozbili jednu dlaždici a odjeli, jako že je vše v pořádku. Vše jsem nafotil a poslal na ČEZ jako reklamaci. Po několika dnech mě kontaktoval pracovník ČEZu s tím, že se mi ozve majitel provádějící firmy a vše dají do pořádku. A tak se i stalo. Dlaždice vyměněna, kolem skříní udělán marmolitový proužek.

Jen mě velice zaráží, že se musí zákazník ozvat a reklamovat. Bez toho by se zcela jistě nikdo neobtěžoval. A to je velice smutné.

Jiří_Hrubý:
Smutné to je, ale chovají se tak nejen firmy, které pracují pro ČEZ, ale i pro běžné zákazníky.
Jinak ono by se na to přišlo při přejímce, ale ta může být třeba měsíc po realizaci, protože se toho třeba dělá v okolí víc a řeší se to najednou.

Pekara Jiří:
Dělala to firma pro ČEZ a už jsme oslovili ČEZ o sjednání nápravy. Takže uvidíme jak se k tomu postaví.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana