Znáte Wagosvorku 221 v detailech?

(1/2) > >>

Igor Nováček:
    Máme tu zase krabicové páčkovky! Občas s kolegy přemýšlíme, jak taková elektroinstala ční drobnost dokáže udělat tolik "muziky" po celém světě. A jako každý populární produkt je často napodobován a nabídka na trhu s alternativami se stává hodně nepřehlednou. A protože my, jako technicky založení lidé, se díváme především na konstrukční fakta než na výsledky kreativních reklamních agentur, podívejme se na parametry.
    Zdroj: zde...

Jak byste reagovali na tuto související otázku vy?

Milan Hudec:
Tento typ svorky, troufám si odhadnout najde v 90% uplatnění do průřezu 2,5, a k tomu si vyberu buďto starší wago baculatou nebo jiného kvalitního výrobce, prostě "samootvírání páček" při organizaci svorky do krabice či obmotávání svorky izolačkou či bužírkou k zamezení jevu mě fakt nebaví.

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  30.11.2018, 22:46

prostě "samootvírání páček" při organizaci svorky do krabice či obmotávání svorky izolačkou či bužírkou k zamezení jevu mě fakt nebaví.

Milane, ty jsi opravdu světová vyjímka. Od té doby, co jsi to napsal poprvé jsem rozhodil sítě a pátral jsem, kdo další má podobný problém. Problém tak velký, že by tu svorku byl nucem omotávat izolačkou. Pátralo se dokonce i v samotném Wagu, kde mají vývojáři celosvětový feedback.
Nevím zda je to pozitivní nebo negativní, ale vypadá to, žes potřebou omotávání izolačkou zůstáváš zatím sám. Pěkné prvenství.  Pokud by tě kontaktovali z Německa, tak nebuď prosím odtažitý a vydej se vstříc slávě!

221 se mi tu válí všude kolem mne a fakt žádná z nich nemusí být omotaná. Možná tu svorku používáš jinak než zbytek světa. Netřeš s ní o něco? Nebo netřeš něco v její blízkosti?

Milan Hudec:
Netřeba pátrat, stačí upevnit vodič ve starším provedení wago či v konkurenci a tomto novém, no a porovnat jak jdou otevřít páčky......... ..
Pro mne výsledek jasný.

Milan Hudec:
Rychlý pokus:
Novou páčkovku s 2,5 vodičem otevře na nitce uvázaná lehká propiska, baculatá udrží mírně odpitou třetinkovou plechovku coly.
Nutno podotknout, že po otevření páčky v prvním stupni vodič v kleci drží, nicméně nedůvěra tu je, prostě nechci používat výrobek o kterém mám pochyby.
V zásadě o nic nejde, každý má možnost výběru v konkurenčním prostředí.
Např.na nástrčnou wagovku kompaktního provedení pěji jen chválu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana