|
Petr Filipi
Neverifikovaný uživatel @1
|
 |
« Odpověď #19 kdy: 26.10.2018, 20:10 » |
|
Tak jsem utrpěl pyrrhovo vítězství (čtí vítězství Pyrrhy). Z ČEZu prodej mi přišlo toto: ******************************************************* , pane Filipi, reagujeme na váš e-mail ze dne 23. 10. 2018 týkající se podmínek změny distribuční sazby.
Omlouváme se vám za vzniklé potíže. Opětovně jsme prověřili u společnosti ČEZ Distribuce, a.s. podmínky pro splnění žádané distribuční sazby D57d. Na základě Vámi uvedených údajů, bylo vyjádření distribuce pozitivní. Pro vás jako našeho zákazníka respektive Vašeho souseda to znamená, že splňujete podmínky pro přiznání konkrétní distribuční sazby bez nutnosti dokládat výpočet tepelných ztrát. Mrzí nás nedopatření a mylné informace, které vám byli sdělovány v předchozí komunikaci.
Děkujeme za pochopení.
.....
Děkujeme vám. S pozdravem Simona xxx ČEZ Prodej, a.s. Guldenerova 2577/19 326 00 PLZEŇ tel.: 800 810 820 fax: 371 102 008 *********************************************** No jo, ale dnes jsem zašel za místními dívkami na zastoupení ČEZu.
-"Pamatujete si na mě?" --"No to víte, že si na vás pamatuji." -"Tady mám emailové vyjádření, že na sazbu D57d má můj soused nárok." --"No jo, ale já vám sazbu D57d dát nemohu. Snad kdyby tam bylo více přímotopné části." -"Aha, já si myslel, že to nebude tak jednoduché, tak nashledanou."
Tak jsem zase na ČEZ napsal, co mám teď dělat. Není to boží?
Petr
|
|
|
|
|
|
|
|
Zdenek+
Neverifikovaný uživatel @6

|
 |
« Odpověď #23 kdy: 27.10.2018, 23:23 » |
|
Tak jsem utrpěl pyrrhovo vítězství (čtí vítězství Pyrrhy). Z ČEZu prodej mi přišlo toto: ******************************************************* , pane Filipi, reagujeme na váš e-mail ze dne 23. 10. 2018 týkající se podmínek změny distribuční sazby.
Omlouváme se vám za vzniklé potíže. Opětovně jsme prověřili u společnosti ČEZ Distribuce, a.s. podmínky pro splnění žádané distribuční sazby D57d. Na základě Vámi uvedených údajů, bylo vyjádření distribuce pozitivní. Pro vás jako našeho zákazníka respektive Vašeho souseda to znamená, že splňujete podmínky pro přiznání konkrétní distribuční sazby bez nutnosti dokládat výpočet tepelných ztrát. Mrzí nás nedopatření a mylné informace, které vám byli sdělovány v předchozí komunikaci.
Děkujeme za pochopení.
.....
Děkujeme vám. S pozdravem Simona xxx ČEZ Prodej, a.s. Guldenerova 2577/19 326 00 PLZEŇ tel.: 800 810 820 fax: 371 102 008 *********************************************** No jo, ale dnes jsem zašel za místními dívkami na zastoupení ČEZu.
-"Pamatujete si na mě?" --"No to víte, že si na vás pamatuji." -"Tady mám emailové vyjádření, že na sazbu D57d má můj soused nárok." --"No jo, ale já vám sazbu D57d dát nemohu. Snad kdyby tam bylo více přímotopné části." -"Aha, já si myslel, že to nebude tak jednoduché, tak nashledanou."
Petr
Vy jste masochista, ze resite tyhle zalezitosti s obchodnikem a ne s distributorem?! PROOOC? A kdybyste nahodou mel jineho nez CEZ obchodnika, co byste delal?! A proc to vubec resite za souseda, kdyz nevite, jak na to? Podle me staci, kdyz mu vyplnite spravny formular a zajistite revizaka, ten da stempl, to poslete na cez distribuce emailem a oni si prehodi HDO a zbytek si uz povykladaji s obchodnikem sami.
|
|
|
|
|
|
Prokop Buben
Neverifikovaný uživatel @4

|
 |
« Odpověď #26 kdy: 28.10.2018, 18:42 » |
|
A vzal si "soused" do ruky kalkulačku a spočítal si, jestli se mu to vyplatí? Až na ten přímotop to jsou akumulační spotřebiče, kterým by 8 h nočního proudu mělo stačit. Já jsem si to spočítal a mě se to nevyplatí. Moc toho nepropálíme a 2/3 spotřeby máme na nízký tarif.
D25d vysoký 4,66, nízký 2,11, poplatek 244 /3x25/ D57d vysoký 2,64, nízký 2,57, poplatek 422 /3x25/
Do žádosti si nalžu co chtěj, s technikem to taky dáme. Ale voni to nejsou kluci hloupý, mají to dobře spočítaný.
|
|
|
|
|
|
|
Prokop Buben
Neverifikovaný uživatel @4

|
 |
« Odpověď #30 kdy: 29.10.2018, 17:16 » |
|
Možná mě vyprovokujete k tomu,abych si přepočítal můj obchodní případ. Ale vycházím z toho, co mi vyšlo před cca dvěma lety. Mám D25d 3x25A. Do 8h NT se mi daří přesunout podstatnou část velkých odběrů /pračka, myčka, bojler.../, cca 2/3 odběru.
Částky které jsem tady vypsal jsou aktuální u čezu, porovnávám mezi sebou sazby, pravděpodobně to nebude nejvýhodnější nabídka na trhu, ale o to nejde.
D25d - D57d
NT - s D25d o 0,46 Kč/kWh levnější, maximálně využívat NT VT - o 1,8 Kč/kWh dráž než by byla v D57d Poplatek - s D25d šetřím měsíčně 178 Kč oproti D57d
Na základě mích konkrétních spotřeb jsem došel k tomu, že se mi D57d nevyplatí, změna sazby by pro mě nebyla problém.
|
|
|
|
|
|
|
Vít Rotrekl

|
 |
« Odpověď #34 kdy: 31.10.2018, 15:21 » |
|
Mám D25d 3x25A. Do 8h nt se mi daří přesunout podstatnou část velkých odběrů /pračka, myčka, bojler.../, cca 2/3 odběru.
Jak to děláte? Perete a myčkujete v noci? to by mě mohlo...
|
Mírně pokročilý RT 
|
|
|
ACEOF ACES
Neverifikovaný uživatel @7

Odpočet běží
|
 |
« Odpověď #35 kdy: 31.10.2018, 15:34 » |
|
Děkujeme za pochopení.
.....
Petr
Místo toho, aby se ČEZ začal chovat čestně a poctivě, tak raději pošle mrzký e-mail. Proč asi?
|
klima se rychle mění a společnost, jak jí známe se začne hroutit, pokud lidé co nejdříve podstatně nesníží svou spotřebu
31.12.2020 - 10 let a 9 měsíců.
|
|
|