Vypadá to věru zajímavě. Z pohledu uživatele je pro mne nejdůležitější jednoduchost: Stisknu tlačítko a už to pracuje. V tomto ohledu nejlépe vyhovují obyčejná autorádia. Naopak špatnou zkušenost mám s různými digitálními domácími rádii, která po zapnutí dlouho bootují (i staré elektronkové rádio se nažhaví rychleji) a pak nabídnou nějaké nepřehledné menu, kde se člověk pomocí nějakého neergonomickéh o ovládacího prvku musí proklikat několika úrovněmi než se začne něco dít. O takové překážkové dráhy nestojím.
S Dexonem jsem začínal a brzy skončil. Technická podpora na bodu mrazu, servisák na telefonu jak na*raný Pitbul s bolavým zubem a jejich IP systém naklonovaný od 2N bez jakékoliv dokumentace a podpory je jedna velká tragédie. V tomto směru vám dávám tedy zapravdu.
Na straně druhé jsme šli dále, do nabídky zařadili reproduktory jiných výrobců a mnohdy i zajímavých parametrů, používáme jako webserver zařízení jiných výrobců, která dále umožňují stremování dalších služeb, např. Spotify a vyvíjíme zesilovač, který bude umět komunikovat se sběrnicí Foxtrotu.
S odstupem času si dovoluji tvrdit, že klasický FM příjem je překonaný a nedá se srovnat s IP příjmem. Každopádně Dexon beru jako dobrou školu mých začátků, kdy jsem dostal lekci, proč se tímto výrobcem nezabývat.