SUIP objevil další černé pracovníky!

<< < (2/4) > >>

David Hruda:
Citace: Miroslav Minařík  18.07.2018, 21:05

Ale až vás takový inspektor osloví na nějaké stavbě nějakou základní otázkou, tedy takovou pokládanou u přezkoušení, tak aby se někdo nedivil ...

A to já bych se divil, protože inspektor určitě ví, že nemůže na stavbě nikoho přezkušovat.

Miroslav Minařík:
Citace: David Hruda  19.07.2018, 08:53

A to já bych se divil, protože inspektor určitě ví, že nemůže na stavbě nikoho prezkušovat.

Přezkušovat asi ne, ale kontrolovat to, co pracovník a zaměstnavatel musí. Z toho vyplývá, že položí otázku a uvařítě jinak.

Ale nechci těm klukům nasazovat psí hlavu. Ty co znám jsou OK, ale o tom, že mají v ruce nástroj, vím.

František Sichinger:
Spíš by se chtělo občas podívat jaká práce bývá odvedena, co do  kvality provedení a bezpečnosti elektroinstala ce.
Co je platný, když si někdo vyškrtá jednou za 3 roky padesátku, ale jinak je to čekatel na kriminál, co se elektroinstala ce týká.
Minulý týden jeden utrousil - JÁ to musím vědět, JÁ jsem odborník, když dělám zkoušky každej rok. To byla doslovná citace. (dance)
Tenhle dokonce KAŽDEJ rok škrtá padesátku a je to houby platný.

Rozvodak:
Citace: Milan Hudec  19.07.2018, 07:07

Jo takhle zřídit inspektorát nepráce pro kontrolu dávkařů, to ne.

To by zaměstnalo lidí  :D :D :D

František Šohajda:
Citace: František Sichinger  21.07.2018, 19:54

Spíš by se chtělo občas podívat jaká práce bývá odvedena, co do  kvality provedení a bezpečnosti elektroinstala ce.
Co je platný, když si někdo vyškrtá jednou za 3 roky padesátku, ale jinak je to čekatel na kriminál, co se elektroinstala ce týká.
Minulý týden jeden utrousil - JÁ to musím vědět, JÁ jsem odborník, když dělám zkoušky každej rok. To byla doslovná citace. (dance)
Tenhle dokonce KAŽDEJ rok škrtá padesátku a je to houby platný.

Nějak tak jak píše kolega!

Strašit kluky ze SUIP je správné,jsou na všechno přísní, ale jednu moc nemají!
Jak zkontrolovat Vyhl.50 u pracovníka (jak ji dělal)!
Proto nestrašme lidi ve dne! ;D ;D ;D

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana