TA#10 S Pavlem Horským o jeho zákulisí ...

(1/2) > >>

Tým Elektrika:
TA#10 s Pavlem Horským již brzy!
Blíží se kulaté vydání pořadu o osobnostech elektrotechnik y, Talk About. Tentokrát bude hostem Pavel Horský, přezdívaný Horác. S ním jsme natáčeli na srazu všech elektrotechnik ů s názvem Elektrická spojka 2018. Nyní vám přinášíme ochutnávku toho, na co se můžete v následujících týdnech těšit.  
Zdroj: zde...

Karel Herma:
TA#10.1 Oblíbených jídel mám mnoho, říká Pavel Horský
    Je tu kulaté vydání pořadu Talk About. Dnešním hostem je Pavel Horský, známý pod přezdívkou Horác. Dozvíte se, zda se bubáci opravdu bojí Horáce. V jakém stavu je Pavlova baskytara? Proč se letos účastnil srazu elektrikářů s názvem Elektrická spojka? V rubrice rychlých otázek pak padla zmínka o klasické svíčkové od manželky. Sledujte desátý díl na portále Elektrika.

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
    TA#10.1 Oblíbených jídel mám mnoho, říká Pavel Horský

Karel Herma:
TA#10.2 Out of camera Pavla Horského
    "Kladiva už se mi neplaší",  říká Pavel Horský, aneb výstřižky z hlavního dílu. Je tady Out of camera pořadu Talk About. Otázka padla také na tričko: "Jsem v pohodě, jsem z Podbořan" a zda je toto tvrzení opravdu pravdivé. Kdy naposledy došlo k výbuchu sopky jménem Horác? A nakonec jsme z Pavla přeci jen vypáčili, co mu udělá radost, když má den blbec.

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
    TA#10.2 Out of camera Pavla Horského

Tým Elektrika:
#EH: Co před 13. roky o sobě říkal Pavel Horský?
    #EH: Co před 13. roky o sobě říkal Pavel Horský? Jedna z dochovaných reportážních prvotin je z Podbořan. Pavel tehdy prozradil, čemu kromě práce věnuje svůj volný čas, jak se mu komunikuje se Štefanem Beláněm, jak vnímá příchozí diskusní dotazy. Dnes je sice plně vytížen jako projektant, ale v té době se zabýval kompletními elektroinstala cemi. Podívejme se na minulost s odstupem času!

#EH: Co před 13. roky o sobě říkal Pavel Horský?

Pavel Horský:
Je nádhera se na toto podívat s odstupem času. A musím tedy nahlásit jedinou změnu a tou je, že opět delší dobu hraji v rockové kapele Full Time, která mi hodila lano po odchodu jejich baskytaristy a moc mě to baví. Momentálně nahráváme nové CD. Neskutečný relax s úžasnými lidmi.

https://bandzone.cz/fulltime

https://www.facebook.com/fulltimepodborany

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana