Opravdu Evropská unie nařídí povinně hromosvody?
Novák Antonín:
Minulý týden jsem dostal od známého e-mail, že Evropská komise nařídí všem povinně hromosvody a kdo jej nebude mít, bude platit tučnou pokutu a navíc ho nepojistí pojišťovna? Myslel jsem, že je to omyl, ale včera jsem stejný e-mail dostal i od sestřenice, takže na tom asi něco bude. A navíc prý budou povinné revize každý rok. To zase Evropská unie pěkně škodí, kde na to mají lidé brát peníze? A pak se diví, že lidé chtějí Czexit. Nevíte o tom něco? Opravdu si budu muset pořídit hromosvod? Dost mě to vyděsilo. Přiložil bych ten e-mail k dotazu, ale nedaří se mi to.
Pavel Horský:
Tak ten email by mě opravdu zajímal. Můžete mi ho přeposlat na můj email? horac@podborany.cz
Jiří_Hrubý:
Co je nám do nařízení EU, když máme např zák.183/2006 Sb resp vyhl. 268/2009 Sb.
Už z toho vyplývá, že hromosvod ve většině případů ano.
Navíc podobná mailem hromadně šířená panická sdělení bývají pouhý HOAX na strašení.
Pavel Horský:
Už jen revize každý rok je naprostá pitomost. Je to HOAX jak stehno.
Jan Hájek:
To by bylo fajn, pokud by i ve zbytku EU platila stejná pravidla, jako u nás od roku 1933 co vyšla ČSN ESČ 113.
Bude to zase nějaký hoax co putuje, protože jsou bouřky.
Tady jsou odpovědi na tuto a další otázky v ochraně před bleskem, už jsem zapomněl, že jsem to psal: http://www.kniska.eu/otazky_a-odpovedi
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana