Jističe LTN před elektroměr u všech energetik!

(1/3) > >>

Tým Elektrika:
    Jističe LTN před elektroměr u všech energetik! Vzhledem k připojovacím podmínkám distribučních společností na jističe, které mohou být použity jako hlavní jističe, upozorňujeme, že jističe OEZ řady LTN splňují podmínky distributorů elektrické energie. Jedna z klíčových podmínek všech energetik zabraňující manipulaci s neoprávněnými ...
    Zdroj: zde...

Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?

Milan Hudec:
Proběhnuvší krize s jističi vynesla zřejmě nečekaně do popředí a to i cenově řadu FAZ, což už je pan JISTIČ.

Ludek Makléř:
 nenašel jsem vhodnější diskuzi. Proto se chci doptat zde. Který spotřebič v domácnosti žere nejvíce elektřiny i když je vypnutý dostal jsem nějáké tady tak bych se doopravdy poradil s odborníky přes elektřinu díky za odpověď.

František Šohajda:
Citace: Milan Hudec  11.05.2018, 05:56

Proběhnuvší krize s jističi vynesla zřejmě nečekaně do popředí a to i cenově řadu FAZ, což už je pan JISTIČ.

Podle toho, jak jsem se dozvěděl, tak OEZ vyrábí zejména chrániče a jističe pro koncern SIEMENS....ti to pod svým jménem prodávají do celého světa a proto chodí do OEZ spoustu kontrol doslova z celého světa, berou si jističe z výrobní linky náhodně a pak je testují...Jedi nný vadný je pohromou pro celý koncern!!Kontroly prý jsou z celého světa a vybírají náhodné vzorky!
Proto bych asi spoléhal na jejich výbornou kvalitu!!
(Nejsem dieler OEZ a nikdy jsem jejich výrobky moc nekupoval!!) ;)

Milan Hudec:
Kvalitní jistě jsou o tom žádná, nicméně uživatelsky jsou pro mne co se týče kompability naprosto nepřátelské.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana