V50# §16 Jak se tvoří otázky k přezkoušení z vyhlášky 50/78Sb.?
Tým Elektrika:
#V50 §16 podle Václava Černého
V této části videoseriálu #V50 popisuje Václav Černý, jak v Plzni probíhá obecná část přezkoušení z vyhlášky padesát. V každém školení a přezkoušení se liší část z provozně bezpečnostních předpisů. Jak tuto část řeší v Plzni? Nejvíce se zaměřujeme na nejčastější ochranu před úrazem, říkáme tomu automatické odpojení od zdroje. Já jim vysvětluji, že je to stejné jako nulování. Dřív to bylo samočinné odpojení od zdroje pak ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
#V50 §16 podle Václava Černého
Tým Elektrika:
#V50 §16 podle Františka Kosmáka
František Kosmák popisuje jakým postupem vznikají body školení a přezkoušení z vyhlášky 50. Pokud se tedy zaměstnavatel obrátí na odbornou vzdělávací agenturu, jak ta bude vědět, z které části elektrotechnic kého spektra má pracovníka proškolit a přezkušovat? A co dělat pokud žádnou agenturu pořádající tato školení neseženeme? Pokud nalezneme správnou agenturu, jak proškolí pracovníka z konkrétních provozně bezpečnostních předpisů?
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
#V50 §16 podle Františka Kosmáka
Jan Yossarian:
Pokud vím, tak u toho chlapíka, co jsem dělal padesátku, byly otázky okopírované z nějaké knihy a vůbec neměly nic společnýho s mým zaměřením. Ale dál jsem s na to neptal, protože jsem potřeboval přezkoušení a papír.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana