Nejvýchodněji položené město v ČR má svoji dobíjecí stanici
Tým Elektrika:
Nejvýchodněji položené město v ČR má svoji dobíjecí stanici. Dne 17.ledna 2018 proběhlo slavnostní předání první veřejné nástěnné nabíjecí stanice Siemens pro nejvýchodněji položené město v ČR, Jablunkov. Nabíječka je veřejnosti k dispozici na budově SOŠ a SOU podnikání a služeb Jablunkov. Jedná se o další ...
Zdroj: zde...
Co pozitivního a konstruktivníh o byste doplnili k této informaci?
Milan Hudec:
Myslím že stanice nepozvedne jen město, nýbrž i celý region.
Jiří Schwarz:
Ono je to tak trochu o prioritách
Byl jsem v roce 1988 s CKM na výletu v SSSR.
Také jsme se dostali do městečka, kde byl nádherný památník obětem 2. sv. války z černého mramoru, každou hodinu tam hrála hudba a z reproduktorů se ozvala i recitace...
Poněkud smutnější byl pohled na to, po čem jim o několik desítek metrů dál jezdily tramvaje a auta
V Jablunkově jsem nebyl a tak nevím, jestli mám obyvatelům závidět že jejich město je tak dokonalé, že tohle bylo opravdu to poslední, co většině z nich chybělo
Roger:
Treba tu stavbu nekdo zadotoval i kvuli kvuli teto zdarma PR zprave (mesto, skola, podnikatel)...
Jan Franěk:
Domnívám se že všechny nabíjecí stanice jsou "dotovány" nějakou firmou (podnikatelem), městem a tak podobně. A že se to budou snažit propagovat, aby se o nich vědělo a nabíjecí stanice se začala využívat. Případně aby získali obraz EKO firmy, města a podobně.
Divil bych se být to jinak (drinks) nebo jste tím chtěl naznačit něco jiného?
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana