Kde sehnat elektrikáře pro opravu jedné zásuvky?

<< < (4/12) > >>

Milan Hudec:
Prvotní zdání nehoráznosti ceny začne klesat v úměře  nepřímé se stoupající akutností opravy.
Kdo někdy hodně narychlo hledal wc mě dá jistě za pravdu (dance)

Pavel Horský:
Citace: Milan Hudec  27.03.2018, 08:57

Ve čtvrtek odpoledne v Brně na náměstí. Ještě, že tam stojí mnou tolik opovrhovaný "mekáč". Jak se mi hodil . Nicméně, díky této situaci jsem se přesvědčil o tom, že je "mekáč" opravdu na hov...o

Miroslav Minařík:
Citace: Patrik Mlynar  26.03.2018, 23:51

Uplne chapem, ze zabit pol dna cestou a pripadne hladanim chyby v starej domacej hlinikovej prasacine z roku 1970 (vratane rizika zasahu do niecoho, co je v havarinom stave) je nezaujimave oproti zakazke "novy rodinny dom".

Proč zabít? Když to klient zaplatí, pak je to zakázka jako každá jiná!

Miroslav Minařík:
Citace: Milan Hudec  27.03.2018, 08:57

Prvotní zdání nehoráznosti ceny začne klesat v úměře  nepřímé se stoupající akutností opravy.

Přesně tak.

Radek Červený:
Škoda, že se tazatel už neozval. Dostal link na adresář, mohl napsat, odkud je, jistě by se ho někdo ujal.
Jinak je dobré spotřebitelům také říci, že za pivo a párek se už dávno nejezdí a s ohledem na dopravu, čas na cestě a další režie není vyjímkou, když taková oprava jedné zásuvky s prací na místě třeba na půl hodiny vyjde běžně na 2500 Kč. Bohužel málokdo je ochoten toto akceptovat a pak jen slyším nářky, jak nejsou elektrikáři.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana