Je nejaky novy zakon ktory nariaduje ze vsetky odberne miesta musia byt v plote?
ACEOF ACES:
Jestli distributor potřebuje, aby byl jeho elektroměr stále přístupný, tak si ho může strčit do svého rozvaděče na veřejně přístupném místě, zrovna tak jak to chce po svých zákaznících.
Lukas55555:
Citace: novy2 26.03.2018, 07:20
Asi ste si dobre neprečítali môj odkaz, alebo tomu nerozumiete.
Aké sú hlavné prínosy IMS pre zákazníka a aké pre distribučnú spoločnosť?
Pre zákazníkov - možnosť využívať nástroj, ktorý priamo môže šetriť finančné prostriedky koncových odberateľov.
Pre distribučné spoločnosti poskytuje bezprostredný kontakt s meracími prístrojmi, technickými údajmi zaťaženia sústavy a získavanie informácií o odpočtoch, prípadných poruchách meracích prístrojoch, prípadných anomáliách v distribúcii elektriny do odberného miesta a konať tak operatívnejšie a bezodkladne.
To je sice pekné. Ale plomby skontroluje ťážko. Takisto tazko odmeria sled faz a znova ho prekontroluje po ukoncení zásahu. Takisto ťážko vypne istič.takisto ťažko vymení elektromer.
Citace: ACEOF ACES 26.03.2018, 14:07
Jestli distributor potřebuje, aby byl jeho elektroměr stále přístupný, tak si ho může strčit do svého rozvaděče na veřejně přístupném místě, zrovna tak jak to chce po svých zákaznících.
Iste to by mohol. Avsak si mozte rovno nachystat elektrocentral u ale slapaci bicykel lebo distributor mebude mať žiaden eminentny zaujem s niekym sa dohadovať na zriadeni vecneho bremena na rozvádzač ktorý vonkoncom potrebujete hlavne vy.
Navyše neviem či by sa vam lubilo cakat dve hodiny na prichod poruchovej služby a ešte si ten zasah aj zaplatíte. A to len kvôli nahodeniu hlavného ističa.
ACEOF ACES:
Ten rozvaděč potřebuje především distributor, pro jeho elektroměr a jeho HDO, já ho nepotřebuji. A distributor ten rozvaděč má, přípojkovou skříň. Hlavní jistič je můj v mém rozvaděči.
Lukas55555:
Citace: ACEOF ACES 26.03.2018, 21:54
Ten rozvaděč potřebuje především distributor, pro jeho elektroměr a jeho HDO, já ho nepotřebuji. A distributor ten rozvaděč má, přípojkovou skříň. Hlavní jistič je můj v mém rozvaděči.
Nie nema. V SIL nemoze byt elektromer. Navyse HDS ma byt vo vyske 2.5-3 metre. Istič (hlavný) musí byť pred elektronerom
Ten rozvadzac potrebujete vy. Vy chcete elektriku nie distributor.
novy2:
Citace: Lukas55555 26.03.2018, 21:17
To je sice pekné. Ale plomby skontroluje ťážko. Takisto tazko odmeria sled faz a znova ho prekontroluje po ukoncení zásahu. Takisto ťážko vypne istič.takisto ťažko vymení elektromer.
Každý elektromer má v sieti elektromerov jedinečnú identifikáciu.
Asi ste starý praktik, ale nemajte strach. Nie sme prví kde sa nový spôsob merania a kontroly spotreby el. energie podľa smernice EU musí v budúcnosti zaviesť.
Takže konečne tie "špaty" v plotoch nebudú treba.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana