Opravdu rozvodná síť v Srbsku a Kosovu zpozdila kmitočet mnoha zemí?
Hugo K.:
Citace: Václav Třetí 14.03.2018, 09:00
Já se teda přiznám, že nejsem vůbec zastánce hodin s reálným časem ve sporácích a mikrovlnkách. V mikrovlnce stačí klasická minutka (a je šikovnější, je rychleji nastavená) a v troubě jsem ženu neviděl péct podle hodin za celý život, co jsme spolu, ani jednou. Přitom peče několikrát týdně všechno možné. Má ale úplně jiná kriteria, kdy je dopečeno, než čas. Takže pro mě jsou v těchto přístrojích hodiny jen zbytečný žrout elektriky. A pokud nedodržují alespoň nějakou rozumnou přesnost, tak mě budou štvát.
Když modulky s hodinama pečou číňani ve velkým.Ale zkuste sehnat někoho kdo umí udělat ozubené kolečko do minutky. ;D ;D
Fuk Tomáš:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 14.03.2018, 11:10
... poštelují generátory (vydají pokyn) ...
Přesněji řečeno napumpují do sítě o něco víc energie, než se odebere, aby se celý ten obrovský distribuovaný setrvačník roztočil o chlup rychleji.
Václav Třetí:
Citace: Hugo K. 14.03.2018, 11:25
Když modulky s hodinama pečou číňani ve velkým.Ale zkuste sehnat někoho kdo umí udělat ozubené kolečko do minutky. ;D ;D
Číňan umí i to ozubené kolečko nebo celou minutku, je to pouze o tom, co si zadavatel objedná. A je to levnější než levné, protože je stejně celá minutka na vstřikolisu vyrobena z umělé hmoty, jedině ty dva kontakty a miska zvonku s paličkou jsou z kovu.
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana