Jak spotřebiteli vysvětlit, že zásuvka pod vodovodní baterií být nemůže?
Maroš Klein:
Citace: Radim Cienciala 22.02.2018, 07:06
Paní ředitelka se divila v čem je problém se slovy:
Tato firma dělá učebny po cele ČR a nikde není problém.
Riaditeľka má "svoju pravdu", není predsa blbá, a ako poučená osoba hádam vie kam sa púšťa voda.
Určite nepochybuje, že aj ostatní zamestnanci s podobným príslušným paragrafom pre obsluhu VTZ-E sú rovnako opatrní, a vodu nepúšťajú do zásuviek. :D
---
Pri celorepublikov ej firme predpokladám v učebni aspoň chránič ako samozrejmosť.
Firma bude teda najskôr presvedčená o účinnosti čl. 415.1.2 (4-41) aj pre takéto situácie, a na ochranu pred úrazom to podľa nej stačí aj v prípade neopatrnosti užívateľov.
Nie je to tak dávno, čo som bol presviedčaný o tom, že práve na podobné situácie v neopatrnom zaobchádzaní je chránič určený. :)
Za mňa samozrejme zle, a nepomôže ani to, že zásuvka je mimo umývací priestor.
Radim Cienciala:
Za mňa samozrejme zle, a nepomôže ani to, že zásuvka je mimo umývací priestor.
[/quote]
Umývací prostor v učebnách je tuším 150cm, jestli se nemýlím
Maroš Klein:
Citace: Radim Cienciala 22.02.2018, 13:56
Umývací prostor v učebnách je tuším 150cm, jestli se nemýlím
Nemýlite. :)
Maroš Klein:
Aj keď ma dodatočne napadla možnosť, že v prípade umývadla ako súčasti demonštračného stola by asi nešlo práve o bežnú hygienu ako je v učebniach pôvodne zamýšľané, a projektant by mohol vychádzať z umývacieho priestoru.
To je len ale jedna z možností, navyše OT.
Patrik Mlynar:
Teraz sa pozeram na tu fotku este raz. Vsimnite si nerovnaku vysku skrinky so zasuvkami a skrinky s drezom. Moj odhad : na skole si to takto zlozili vedla seba a ona elektricka skrinka sama o sebe nikdy nebola uvazovana ako susedka umyvadla a presne z toho dovodu ma reviziu. Nie je to celok, kde by vyrobca dal spolu umyvadlo a zasuvky, ale dve samostatne skrinky.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana