Je třeba projekt jen na elektroměrový pilíř?

<< < (2/3) > >>

Jiří_Hrubý:
Podle všeho proběhla 1. fáze a sice Žádost o připojení.
V návaznosti na to přišly podmínky pro připojení- Návrh smlouvy.
Teď po osazení HDSky  a zaplacení rezervovaného příkonu je třeba někam zahrabat pilíř a zřídit svod. Na vlastním pozemku to není problém.
A protože je stejně zapotřebí doložit revizi k Žádosti-smlouvě o připojení, kterou už budete řešit ne s Distribucí ale s Prodejem, je stejně třeba sehnat elektrofirmu s RT která ten pilíř z HDSky napojí a dá vám štempl na přihlášku, nebo to ideálně zařídí komplet.

Pavel Horský:
Citace: Jiří_Hrubý  21.02.2018, 15:58

.............. ....dá vám štempl na přihlášku..... .............. .

To už dávno není pravda.
Dnes revizní technik vystaví revizi elektroměrovéh o rozvaděče a k tomu vystaví potvrzení o vydání revizní zprávy. Znám borce, co vystavují jen to potvrzení, což je ovšem špatně. Jak mohu vystavit potvrzení na něco, co jsem neprovedl. Vždy je nutné doložit i revizní zprávu.

Jiří_Hrubý:
Máte samozřejmě pravdu a na odborném fóru jsem tento dnes již slangový obrat neměl použít.
Revizní zpráva OM se přikládá k žádosti-smlouvě o připojení a na jejím základě je osazeno měření.
Jak vystavit potvrzení na něco co jste neprovedl je snadné. I já znám dost borců, co jim stačí fotka rozvaděče, protože za 1.500,- tam přeci nebudou jezdit. Pak ale následovalo nejedno rozčarování při osazování měření. O tom, že u HDV tito takyrevizáci zaměňují AYKY CYKY a není neobvyklé že se upíšou v hodnotě ci charakteristic e jističe nemluvě. Slušný člověk na to nemá charakter, tak nemá ani kšeft. Tyhle obouchávače přihlášek žeru.

Jirka Š. Svejkovský:
Nebyl bych tak přísný. Taky papírovou revizní zprávu nevypracovávám . Revizi samozřejmě fyzicky provedu. V archivu si uložím podklady (fotodokumentac i, měření, poznámky) a vydám potvrzení. Pokud by po mě někdo papírovou revizi chtěl, jsem schopný ji na základě podkladů kdykoliv dodat.

Maroš Klein:
Že si u vás distribútor nechce upchávať archív, to by som aj chápal, u nás napríklad správu fyzicky k zmluve vyžaduje.
Jeden originál ako východiskovú revíziu k prevádzke elektrického zariadenia ale vždy odovzdávam vlastníkovi prípojky.
Myslím, že aj u vás by ju z hľadiska povinnej dokumentácie mal mať prevádzkovateľ založenú.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana