Nakreslíte mi prosím správné zapojení instalace v garáži?

<< < (2/3) > >>

Jiří Bartoš:
Přes drobnou chybičku oceňuji, že pan Rotrekl uvedl odpověď na položenou otázku. To se vždy nestává...

Pokud jde o tu revizi, taky jsem to nějak nepochopil. Co tedy přesně prošlo revizí? Co je již zrealizováno a co ne? Na to by asi bylo vhodné odpovědět. Pochopil jsem, že v garáži je kabel k jističům a rozvody od jističů k jednotlivým zásuvkám a světlům, ale není to tedy ani z jedné strany na ty jističe (a sběrnice) napojeno. A přívodní kabel je někde napojen? A kde a jak?

Jaroslav Kořínek:
 No jak píše kolega MK  ::) pohovor s revizním technikem, který  :-[  napsal Rz na to co není je velmmi zajímavá věc:  (funny) (ssur) to je skoro na soutěž kdo to přežije  :-X má vítzst í nadosah!  (dabel) . Revize na garáže kde není elektrika  - to prostě namá chybu!   o:-) Prostě BOMBA!!

Jaroslav Molák:
Jsem rád, že jenom ČTENÁŘI
vám pane Štěpánku radí, podle toho bude vypadat Vaše dílo. Nečekejte ale od ostatních z řemesla, že vám splní Vaši prosbu. Vždyť někoho přivedete do neštěstí a nebudete ani vědět jak!
    Stále platí, že elektrikáři jsou rozinkou na koláči řemesel, protože když elektrikář udělá chybu, jde o život druhých.
    vám pane Rotrekle přeju, aby podle rady zdravotní sestry vás jednou operoval obvodní lékař až přijde k rozdělané práci na kardiochirurgi i.
S pozdravem J.M.

Pavel Rotrekl.:
To: Jaroslav Molák & Pavel Horský

Vážím si Vašich názorů, pánové, a o svém chování budu přemýšlet. Jestli chcete naznačit, že jsem poradil špatně, pak by jistě od vás odborníků bylo nejlepší, kdybyste na moje chyby upozornili a případně sami poradili.

Pavel Horský:
Asi jste mě špatně pochopil. V žádném případě netvrdím, že jste poradil špatně! Jen mě zaráží, že jste schopný poradit  naprostému laikovi, jak si sám vyrobit "atomovou bombu". Je třeba naučit se rozlišit v čem a komu radit a v jakém rozsahu.
Takže, na chyby jsem vás upozornil a moje případná rada nepřipadá v úvahu.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana