Jak chránit 1f motor při poruše odstředivého rozpínacího kontaktu?
ACEOF ACES:
Citace: Luděk Novotnýý 03.02.2018, 13:28
Jmenovitý proud motoru je 9,5A. Při plnění tlakové nádrže vodárny je proud 7,7A při sepnutí a 8,4A při vypnutí. Na motorové ochraně EP1 mám nastaveno 6A. Což mne nyní docela udivuje, že až tak málo. Ale je to ve sklepě kde je chladno a vodárna spíná s velkými prodlevami. (Pozn.: u EP1 mám zapojeny do série všechny fáze)
Určitě ale teď vidím, že ji nahradím modernější např. zde doporučenou EATON
Z-MS-10/2 6,3 - 10A.
Podle těchto údajů, bych použil o stupeň nižší ochranu a nastavil bych jí asi na 4,7A.
Kastner Lubomír:
Zabudování termokontaktů do již hotového motoru je docela problém. Už totiž nejde vložit kontakty přímo mezi vinutí, ale pouze na vinutí. A pak v jednofázovém motoru máte dvě vinutí - pomocné a hlavní a termokontakty se dělají jeden a nebo tři. A vy by jste musel mít kontakty na obou vinutích. To je věc jedna. Druhý problém by byl vypínání a opakované spouštění případně signalizaci vypnutého stavu zapříčiněném rozepnutím kontaktů. Ale ja tady i další řešení. Můžete použít 1f motor bez odstředivého kontaktu. Pouze na běhový mondenzátor. I to by bylo spolehlivé řešení. Možností řešení jak vidíte je několik, ted je tedy na vás, co by bylo pro váš konkrétní případ nejvhodnější. Můj názor je 3f motor a tedy i 3f vedení. Na domu 3 fáze uživite i jinak např. při rekonstrukci kuchyně a osazení kuchyně moderními spotřebiči. To už by vám 1f přípojka neutáhla. Nebo i např. topení nebo přitápění v chladných dnech se dá daleko lépe řešit pokud je v domu 3 fázový přívod a rozvod. Ale jak jsem řekl, je to jen na vás pro co se rozhodnete.
Vratislav Fugl1:
Tak trochu pro odlehčení, ale třeba i námět.... Před mnoha lety měl můj táta podobné trable. Máma nadávala, věčně bez vody, no co budu povídat. Nakonec táta sebral věčně stávkující motor, a zajel do tehdejší nymburské opravny a navíjárny motorů. Vrátil se s jiným, s kondem napevno za pár korun, a ty dal spíše za přehození spojky a úpravu na soustruhu. Motor ho přežil , bez úhony. Osobně bych ve Vašem případě vyměnil motor, jak je uvedeno i výše, a bylo by "po ptákách", V jednoduchosti je úspěch velmi častý, doopravdy. ;)
Navigace
[0] Index zpráv
[*] Předchozí strana