Pamatujme si jen tři písmena! OEZ

<< < (2/3) > >>

Jan Franěk:
I podle mne jsou tyto jističe velmi povedené. Spolu s  Acti9 je považuji tak nějak za špičku. Ale nějak nenacházím odvahu k jejich častější montáži, abych za pár let zase nemusel řešit že mi do původní řady nepasuje nový jistič, když starý třeba  odejde. Zůstávám věrný jistotě. Ovšem před elektroměr jsem je již mnohokrát využil.

Jiří_Hrubý:
Nejlepší je zpětná kompatibilita přes retrofity  se starými typy jističů, kdy sedí i montážní otvory a možnost užití různých adaptivních připojovacích sad když to nejde.
Výborná je i variabilita charakteristik y spouště.

Juraj Rojko:
Citace: Jan Franěk  25.01.2018, 18:14

I podle mne jsou tyto jističe velmi povedené. Spolu s  Acti9 je považuji tak nějak za špičku. Ale nějak nenacházím odvahu k jejich častější montáži, abych za pár let zase nemusel řešit že mi do původní řady nepasuje nový jistič, když starý třeba  odejde. Zůstávám věrný jistotě. Ovšem před elektroměr jsem je již mnohokrát využil.

Nejsou kompatibilní právně s těmi Acti9? Princip zapojování se mi zdá stejný.

Zdeněk Pikhart:
Citace: Juraj Rojko  25.01.2018, 19:46

Nejsou kompatibilní právně s těmi Acti9? Princip zapojování se mi zdá stejný.

Honza asi myslel, že není kompatibilní stará řada OEZ s novou řadou OEZ. A to je důvod, proč se jim vyhýbám. Jako hlavní před elektroměr je občas dávám.

Juraj Rojko:
Citace: Zdeněk Pikhart  25.01.2018, 21:19

Honza asi myslel, že není kompatibilní stará řada OEZ s novou řadou OEZ. A to je důvod, proč se jim vyhýbám. Jako hlavní před elektroměr je občas dávám.

To je jasné, ale já se ptám, zda náhodou nejsou nové OEZ zaměnitelné s Acti9.

Navigace

[0] Index zpráv

[#] Další strana

[*] Předchozí strana