Musí HDO spínat pouze "po drátech"?
Černý Hynek:
Jen bych chtěl doplnit že ČEZ již není jen výrobce elektřiny , ale již 4 roky jejím distributorem. Ovládání spotřebičů blokovaných HDO se provádí jedině pomocí ovladacího kabelu. Jakékoli jiná řešení jsou dle připojovacích podmínek nepřípustná .
Kamil Novák:
Citace: Černý Hynek 26.01.2007, 22:10
Ovládání spotřebičů blokovaných HDO se provádí jedině pomocí ovladacího kabelu.
Jakékoli jiná řešení jsou dle připojovacích podmínek nepřípustná .
Můžete mi prosím sdělit ve které verzi připojovacích podmínek ČEZ se to, co tvrdíte dá vyčíst ?
Já mám asi nějaký špatný výtisk, protože v něm taková kategorická tvrzení nemohu najít. (no)
Zdenek Hejčl:
Pokud bude signál HDO vyveden mimo plombovací prostor /měřená část/ může to být všem distributorům jedno co si tam namontujete jestli stykač , nebo vysílač na ovládání sazby v bytě. Nebo vám kontrolují rozvaděče v bytě? Je musí zajímat pouze neměřená část - zbytek je na vás a revizákovi.
Pokud to bude pod plombou nelze - neprojde ani na stejné desce s měřením, ale mimo tento prostor nevidím v tom problém.
Černý Hynek:
mezi přijímačem HDO a stykačem blokovaného spotřebiče musí být přímý
kabel . žádné jiné řešení nelze akceptovat , a nelze na takto upravené odběrné místo namontovat dvoutarifní elektroměr.Rev izní technik který má oprávnění zasahovat do neměřené časti el.sítě by toto měl znát .
Samozřejmě že pokud odběratel měsíc po montáži elektroměru zruší stykač a namontuje si tam jekýsi dálkoví spínač je to jen jeho problém .
Hynek Bureš:
Pane Černý, z jakého roku máte připojovací podmínky? Nějak se mi to nepozdává.
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana