Čím náhradit vysloužilé elektroměrové rozvaděče SOP v paneláku?
Pavel Horský:
Citace: Jirka Š. Svejkovský 09.01.2018, 07:30
Už jsem viděl projekt, kde byly skříně s požárně těsnými skříněmi EW30. Když družstvo vidělo cenu, bylo vturánu po požáru.
Ano, to mohu potvrdit z vlastní zkušennosti. Předsednictvo SVJ si myslelo, že je chci okrást.
František Šohajda:
Citace
Dobrej je pan Bíza z Arovaservisu, vřele doporučuju.
Díval jsem se, mají to celkem vychytané!!
Rozvodak:
Citace: František Šohajda 09.01.2018, 08:04
Díval jsem se, mají to celkem vychytané!!
A to na webu nemají nafocené všechno.
Uměji udělat různý atypy a provedení. Rozhodně to neni žádnej šizunk, poctivá práce.
Miroslav Trapp:
Při pravidelné revizi společných prostor panelového domu jsem doporučil zhotovit protipožární přepážky mezi jednotlivými podlažími. Toto doporučení napadl hasič, s tím, že jedině oni jsou oprávněni takové řešení navrhnout. Údajně montáží protipožárními přepážkami bychom zařadili celou stavbu do jiného zařazení požárního úseku a to na mojí zodpovědnost. Argumentoval jsem tím, viz citace Jirka.Š.Svejko vský: Při požáru se stoupačka chová jako komín a už jsme tu měli vchod, kdy se oheň rozšířil přes dvě patra až na střechu.
Bez úspěchu. Nejsem oprávněnou osobou - podle pána pouze ONI:
František Šohajda:
Jo Hasiči jsou Hasiči! ;D ;D
Podle nové vyhlášky nyní nemůže RT elektro, nebo elektrikář dělat pravidelné kontroly Nouzového osvětlení..... .Pouze oprávnění mají HASIČI!!
Podle ústního sdělení to tak prezentovali na pravidelném letošním školení bezpečnostních techniků!
Asi si přibírají kompetencí a tím i prachů!!
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana
[*] Předchozí strana