Vypíná chránič v sekundách nebo milisekundách?
Petr Bainar:
Po koupi a převzetí bytu od soukromého majitele jsem si všiml ve zprávě o výchozí revizi elektrického zařízení a elektrické instalace, že doba odpojení při meření odpojení proudového chrániče byla bezmála 20 vteřin. Tato hodnota se objevuje na více místech v dané zprávě, nicméně závěr zprávy je, že během revize nebyly na zařízení zjištěny žádné závady bránící bezpečnému provozu.
Myslíte si, že se může jednat o překlep a technik měl na mysli milisekundy?
Nejsem schopen bohužel dohledat telefonní číslo na revizního technika.
Lukas55555:
Citace: Petr Bainar 02.01.2018, 16:16
Po koupi a převzetí bytu od soukromého majitele jsem si všiml ve zprávě o výchozí revizi elektrického zařízení a elektrické instalace, že doba odpojení při meření odpojení proudového chrániče byla bezmála 20 vteřin. Tato hodnota se objevuje na více místech v dané zprávě, nicméně závěr zprávy je, že během revize nebyly na zařízení zjištěny žádné závady bránící bezpečnému provozu.
Myslíte si, že se může jednat o překlep a technik měl na mysli milisekundy?
Nejsem schopen bohužel dohledat telefonní číslo na revizního technika.
Pre pokoj duše zavolajte si vlastneho RT a zistíte. Nepredpokladám však že ak by chranič reagoval v sekundách by sa našiel nejaky rt ktorý by dal záver že vyhovuje.
Jirka Š. Svejkovský:
Reakci v sekundách ani nezměříte. Přístroje co znám měření přeruší a oznámí vadný přístroj.
František Šohajda:
Je to překlep!!
Jsou to jednoznačně ms.
Stát se to může! Nikdo není neomylný!
Takové věci by se neměli stávat, ale stanou se....Neřeším to, když vím o co jde!
Jako zákazník!!
Už jsem viděl spoustu RZ,kde byli např.staré neplatné čísla RT elektro a podobné věci....
Všechno bylo nedopatření!Předepsané tiskopisy a pod....
Za rok vidím desítky revizí od cizích RTelektro!
Pavel Horský:
Za 20 sekund byste stačil umřít nejméně 20x :D
Navigace
[0] Index zpráv
[#] Další strana